Stare de slabiciune

Sharing

 Stare de oboseala, slabiciune si fara puteri

Obligeană

Cauza scăderii anormale în greutate, deşi alimentaţia dumneavoastră este hrănitoare şi îndestulătoare, poate fi un dezechilibru al metabolismului. In acest caz, efectul rădăcinilor de obligeană are rezultate destul de promiţătoare. Dar şi persoanele deosebit de slabe, care au ajuns astfel din cauza lipsei hranei, ar trebui să bea ceai de rădăcini de obligenă. După ce au fost bine mărunţite, se pune o linguriţă rasă din ele într-o ceaşcă cu apă rece şi se lasă 12 ore. Se încălzeşte apoi amestecul, se strecoară şi se bea, înghiţitură cu înghiţitură, înainte sau după fiecarş masă. Ceea ce reprezintă aproximativ şase înghiţituri pe durata unei zile: nu este permis să se bea mai mult de o cană de ceai pe zi! întreaga cantitate necesară se va păstra într-un termos.

Baie generală cu obligeană

Se recomandă, suplimentar faţă de ceaşca zilnică de ceai din rădăcini de obligeană, ocazional, câte o baie completă cu aceeaşi plantă medicinală. Se pun 200 grame de rădăcini de obligeană la înmuiat în cinci litri de apă rece şi se lasă 12 ore. Se încălzeşte apoi, a doua zi, amestecul, se strecoară şi se adaugă la apa din cadă. Zona inimii persoanei suferinde trebuie să fie deasupra nivelului apei. Durata băii este de 20 de minute. Când ieşiţi din cadă' îmbrăcaţi un halat gros de baie şi staţi în pat timp de o oră, ca să transpiraţi zdravăn.

Sharing

Prospecte.Net recomanda consultarea medicului inainte de orice tratament. Luati medicamente si suplimente numai la indicația medicului deoarece combinate sau in cantitati necontrolate sa dea efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale.

Acum esti aici: Home » Stare de slabiciune
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!