La cautare
Lasati spatiu intre litere si numere
Comentarii Pareri
  • monica mihali { Extraordinar de bun va multumesc din suflet .de ani de zile sufar de dureri groaznice de picior medicul de familie dupa multa suferinta mi-a prescris... } – Noi 09, 3:10 AM
  • Livia { Sedativ PC este f bun. Nu este medicament ca să aibă nevoie de reţetă. Eu iau şi câte 3-4 pe zi şi mă simt excelent.... } – Oct 22, 5:46 PM
  • iulia { Am luat doar o singura pastila pt ca am avut doua sapt.de nervi stres,seara iar dimineata si pana la ora asta 12 sunt ametita,somnoroasa si... } – Oct 22, 12:44 PM
  • cosmina { Buna ziua, am facut atac de panica si m-am dus la urgente, unde doctorul mi-a recomandat Sedatif PC.E bun, ma calmeaza, relaxeaza dar in acelasi... } – Oct 22, 9:43 AM
Horoscop Zilnic

Sa aveti o zi buna si multa , multa sanatate !

Prospect Nidoflor


 Prospect : Informatii pentru utilizator
 
Nidoflor  Prospect
 
– cremă
Compoziţie
100 g cremă conţin nistatină 10.000.000 UI, sulfat de neomicină 0,382 g, triamcinolon acetonid 0,100 g şi excipienţi: alcool cetosteari’lic emulgator tip A, octildodecanol, glicerol, p-hidroxibenzoat de metil (E218), p-hidroxibenzoat de
propil (E216), apă purificată.
Crupa farmacoterapeutică
Corticosteroizi cu potentă moderatăîn combinaţie cu antibiotice.
 
Indicaţii terapeutice
Intertrigo de natură microbiană, candidozică sau mixtă, perionichii şi dermite alergice de contact, microbiene sau
candidozice.
Hipersensibilitate la oricare dintre componentele produsului. Tuberculoză, viroze cutanate (inclusiv Herpes simplex, vaccină şi varicelă).
Leziuni ulceroase. Acnee.
 
nidoflor prospect

nidoflor prospect

Acnee rozacee.
Aplicare palpebrală (risc de glaucom).
Copii cu vârsta sub 2 ani, datorită posibilităţii absorbţiei cutanate a neomicinei, cu riscototoxic.
 
Precauţii
în cazul unei infecţii severe cu germeni rezistenţi la neomicină, apărute în timpul tratamentului de lungă durată,
trebuieîntreruptă utilizarea produsului şi seva institui antibioterapie sistemică, conform antibiogramei.
Se vor aplica măsurile de igienă locală şi prevenire a reinfectării: zona afectată se va menţine cât mai uscată posibil.
Trebuie evitat contactul produsului cu ochii.
în cazul în care după 2-3 săptămâni de tratament nu se observă nici o ameliorare, pacientul trebuie să se adreseze medicului.
Prezenţa glucocorticoidului nu împiedică eventualele manifestări alergice datorate neomicinei, dar poate influenţa manifestarea lor clinică.
Interacţiuni
Nu se cunosc.
Atenţionări speciale
Copii
La copii, produsul poate provoca efecte toxice sistemice; utilizarea îndelungată poate influenţa în mod negativ creşterea şi dezvoltarea acestora, Ca urmare, în timpul tratamentului cu Nidoflor® copiii trebuie supravegheaţi atent de către medic.
Sarcina şi alăptarea
Deoarece glucocorticoizii aplicaţi topic pot fi absorbiţi sistemic, utilizarea produsului în timpul sarcinii se va face numai după evaluarea raportului beneficiu terapeutic matern/risc potenţial fetal; Nidoflor® trebuie aplicat numai pe suprafeţe cutanate mici, în cantităţi mici şi cât mai puţin timp posibil.
Glucocorticoizii sistemici se excretăîn laptele matern, putând provoca reacţii adverse, cum este încetinirea creşterii, la sugar. Nu se cunoaşte dacă nistatină sautriamcinolonul acetonid aplicate topic se excretăîn laptele matern, Se recomandă evitarea aplicării produsului pe sâni în timpul alăptării, datorită riscului de ingestie de către sugar.
Capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje
Nidoflor® nu are efecte asupra capacităţii de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.
Doze şi mod de administrare
Produsul Nidoflor® se aplică în strat subţire pe zona cutanată afectată, de 2-3 ori pe zi, masând uşor, circular, zona, pentru a favoriza pătrunderea cremei.
Rareori, pot să apară reacţii de intoleranţă la una dintre componentele cremei, care să necesite întreruperea administrării şi măsuri terapeutice adecvate.
Pot să apară manifestări alergice la neomicină, mai ales după tratament prelungit şi în caz de aplicare pe suprafeţe cutanate mari.
După tratamente prelungite cu aplicarea cremei pe arii cutanate mari, pot să apară fenomene de hipercorticism reacţionai datorită glucocorticoidului: oboseală, adinamie, somnolenţă sau agitaţie şi insomnie, declanşarea unui diabet zaharat anterior latent, osteoporoză şi întârzierea creşterii ia copii.
Analizele hematologice pot pune în evidenţă eozinofilie sau anemie uşoară. Excreţia sodiului creşte uneori, concomitent cu scăderea eliminării potasiului, Mult mai rar se observă fenomene de hipercorticism, ia pacienţii cu deficit funcţional hepatic sau renal.
Supradozaj
Nu au fost semnalate cazuri de supradozaj cu Nidoflor®. Păstrare
A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj. A se păstra la temperaturi sub 25:C. în ambalajul original. Anu se lăsa la îndemâna copiilor,
Cutie cu1 tub 15g cremă.
Producător
AntibioticeSA, România
Deţinătorul autorizaţiei de punere pe piaţă Antibiotice SA
Str. Valea Lupului nr. 1, laşi, România
Data ultimei verificări a prospectului Decembrie 2003
Orice reclamaţie va fi însoţită de cutia cu datele de identificare ale produsului.

Acest prospect a fost citit de 1950 ori.

Lasati o parere, un comentariu daca v-a folosit acest medicament, produs naturist sau articol si daca merita banii produsul, daca mai e ceva de adaugat ...sunteti liberi sa va exprimati sa stie si altii si sa nu ia tzeapa cu reclamele populiste si manipulatoare.


 characters available

La cautare
Lasati spatiu intre litere si numere
Va multumim ca sunteti alaturi de noi !
Pilule umoristice

SIDA

Un cioban vine la doctor:
- Domnule doctor, va rog să-mi dati un certificat în care să se arate că sunt bolnav de SIDA!
- Păi, nu merge aşa, trebuie să faceţi analize si daca este atunci va dau.
- Care analize, domnule doctor? Da-mi pur şi simplu un certificat!
- Ei bine si la ce ti-ar folosi?
- În primul rând eu voi fi primul din sat cu SIDA.
În al doilea rând, când voi fi cu oile la munte nimeni nu va veni la nevastă-mea.Şi în al treilea rand si cel mai tare - vreau să văd faţa celor care deja au fost la ea!

Fericiti

Facebook
Prospecte pentru medicamente si produse naturiste > Blog prospecte medicamente > Prospecte > Medicamente & Naturiste N > Prospect Nidoflor