Amenoree Femei

Sharing

Amenoree Tratament Naturist

Oprirea, încetarea menstruaţiei, după ce, anterior, ciclurile menstruale au decurs cu regularitate, poate fi normală, fiziologică sau provocată, pato­logică. In timpul sarcinii, uneori în timpul alăptării, în mod compensator (în „interesul organismului’' femeii, pentru a nu-l slăbi şi mai tare), în cursul unei boli lungi, ori foarte grave, chiar şi în convalescenţa ce urmează, în caz de subalimentaţie sau înfometare totală (inaniţie) după un şoc nervos puternicv la menopauză, în toate cazurile enumerate amenoreea este normală. In afecţiuni ale aparatului genital, apărute după radioterapie, în dereglări majore hormonale, amenoreea este patologică, anormală. Noi vă recomandăm o cură completă de muşeţel. în caz că, deşi aţi născut şi nu mai alăptaţi, deşi sunteţi sănătoasă, deşi mâncaţi bine, deşi, dacă aţi avut un şoc nervos v-aţi tratat şi nu există nici o urmare neplăcută, totuşi suferiţi de amenoree.

tratament cu ceai de musetel pentru Amenoree Femei

Ceai de muşeţel

Din flori proaspăt culese, pe timp însorit (sau uscate), opăriţi o linguriţă plină-ochi cu 250 grame de apă clocotită, lăsaţi ceaiul să infuzeze puţin şi strecuraţi-1. Beţi cam un litru pe zi, cald.

Baia generală cu muşeţel

Opăriţi patru pumni de flori de muşeţel, lăsaţi-le să tragă cam o jumătate de oră (le puneţi în doi litri de apă clocotită) şi strecuraţi infuzia. Florile puneţi-le într-un săculeţ curat de pânză, închis bine la gură. Totul se amestecă în apa de baie, pe care e bine s-o faceţi, cât mai fierbinte, semn. Apa să nu vă treacă de zona inimii, în camera de baie să fie cald, când ieşiţi din cadă îmbrăcaţi-vă direct cu un halat gros, puneţi-vă ciorapi groşi în picioare şi intraţi în pat. După ce transpiraţi bine, schimbaţi-vă cu o pijama groasă, călduroasă.

Comprese cu muşeţel

Turnaţi o cană de lapte în clocot peste o lingură plina de muşeţel, lăsaţi totul să stea puţin, strecuraţi-l şi faceţi comprese calde care le puneţi pe regiunea pelviană. Deasupra puneţi o pânză uscata, încălzită. Când compresa s-a răcit, înmuiaţi-o din nou în laptele cu muşeţel, cald.

Pernă cu muşeţel

Faceţi un săculeţ, umpleţi-1 cu flori, coaseţi-1 la gură, încălziţi-l în cuptor sau pe sobă, şi ţineţi-1 pe pântec, cât mai cald.

Sharing

Prospecte.Net recomanda consultarea medicului inainte de orice tratament. Luati medicamente si suplimente numai la indicația medicului deoarece combinate sau in cantitati necontrolate sa dea efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale.

Acum esti aici: Home » Amenoree Femei
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!