Prospect Ceai din Marul Lupului

Ceai din Marul Lupului

Aristolochia clematitis -aceasta planta a fost utilizata înca din Egiptul antic pentru muscaturile de sarpe si mai târziu a fost folosit în promovarearea contractiilor uterine la nastere.
Vom prezenta câteva afectiuni la care foloseste aceasta planta:
– piele (are cele mai bune rezultate pentru regenerarea tesuturilor pielii): eczeme, dermatoze, infectii cu ulceratii, rani taieturi, arsuri, opariri, regenerareapielii(stimularea colagenului si elastinei), stimuleaza formarea de noi celule;
– circulatie: ulcer varicos;
– aparatul gastrointestinal: hemoroizi externi, colon iritat;
– aparatul genital la femei: reglarea ciclului, sterilitate, vaginite, trichomoniaze, pruritvaginal, candidoze, vulvite, gonoree, fibrom uterin, chisturi ovariene, chisturi mamare, infectii mamare (galactoforite, fisuri mamelonare, limfangite, abcese).
aparat genital masculin

Efect terapeutic:     

diaforetic, febrifug, antiinflamator, antibacterial, antifungal, depurativ anticancerigen.

Ceai Marul Lupului
Ceai Marul Lupului

Mod de întrebuintare:

produsul se poate prezenta sub forma de: ceai, tinctura sau alifie.
Se va utiliza astfel:
Infuzia:peste o lingurita de marul lupului introducem 250 ml. apa clocotita, lasându-se cuvasul acoperit pâna ce va deveni caldut, se strecoara cantitatea si se va utiliza pentru fiecareafectiune separat : spalerea, dezinfectarea, tamponarea si comprese pe locului afectat.
Peste o lingura de marul lupului se introduc 250 ml. apa clocotita, se lasa cu vasul acoperit, când este caldut se strecoara si se va tampona locul afectat cât mai des,peste noapte se vor pune comprese pentru urmatoarele afectiuni: eczeme, dermatoze, infectiicu ulceratii, rani, taieturi, arsuri de orice fel, regenerarea pielii, stimularea formarii de noicelule, ulcer varicos.
Pentru aparatul genital la femei dupa acelasi mod de întrebuintare, dar  se vor face spalaturi (cu irigatorul) seara la culcare si se vor consuma în paralel combinatiile de plante pentru uz intern, pentru afectiuni ginecologice.

Tinctura: -alcoolica (38% alcool cereale) se va adauga câte o lingurita, în Ceai de Marul Lupului pentru: comprese, spalari, tamponari în diverse afectiuni.
Pentru colon iritat câte olingurita de tinctura in fiecare ceai pentru clisme.
Pentru: spalaturi vaginale câte o lingurita de tinctura în ceaiul de marul lupului.

Alifia: în combinatie cu sunatoarea sau galbenelele. Este indicata pentru hemoroizi externi,fisuri anale, rani, arsuri, opariri, boli de piele, ulcer varicos, plebite si varice, infectii mamare.
Se aplica în pelicula fina la locul afectiunii.

Atentie: a nu se depasi doza, planta contine o substanta otravitoare asemanatoare colicinei alcaloide!!!

A nu se lasa la indemâna copiilor !

Acum se mai citeste