Cancer la plămâni – Tratament Naturist Ajutator

Dă Share să știe și altii!!
Shares

Cancerul la plămâni.

Cancerul la plămâni este una dintre cele mai ucigătoare forme a acestei boli. Plămânii sunt două organe cu aspect de burete, care se află în pieptul nostru. Acestea lucrează împreună cu coastele şi cu muşchii pieptului pentru a aduce aerul în interior şi după aceia pentru a expira. Aerul inspirat pe nas sau pe gură trece prin trahee, apoi în bronhii. Din aceste două tuburi aerul ajunge în plămâni prin ramificaţiile bronhiilor şi anume prin bronhiole. Destinaţia finală sunt alveolele pulmonare, săculeţi în care se face schimbul între aerul inhalat şi dioxidul de carbon pe care îl expirăm.

Plămânul drept are trei lobi, iar cel stâng doar doi pentru a face loc inimii. Cancerul de plămâni porneşte cel mai des la nivelul bronhiilor. Mai există cazuri în care acesta apare mai întâi la nivelul alveolelor, bronhiolelor sau alveolelor. Această boală este dificil de detectat în faza sa incipientă, deoarece simptomele apar mult mai târziu, deja în faza avansată. Unele semne ale cancerului de plămâni sunt: tuse persistentă, respiraţie scurtă, salivă cu sânge, pierdere în greutate, pierderea poftei de mâncare şi dureri în piept.

Există două tipuri de cancer la plămâni. Al celulelor mici şi al celulelor mari. Acestea acţionează diferit, atacând tipuri de celule diferite. Cel mai des întâlnit tip de cancer la plămâni este cel al celulelor mari. Acesta poate fi cauzat de fumat, chiar dacă este pasiv, expunere la radon, lucrul cu acte în arhive sau cu multe hârtii, lucrul în medii poluate, etc. De asemenea este implicat factorul psihic, de obicei provine în urma unui necaz, sau supărări pe care omul o resimte foarte acut sau de lungă durată.

Cancerul cu celule mari: Acest tip de cancer se poate afla în 4 stadii.

Stadiul 1: se află strict la plămâni.

Stadiul 2 -3: se răspândeşte în întreg pieptul.

Stadiul 4: se răspândeşte în întreg organismul.

Se mai împarte de asemenea în 3 categorii:

-Carcinom epidermoid.

-Adenocarcinom.

-Carcinom al celulelor mari.

 Cancerul fumatului are doar două stadii.

Cancerul celulelor mici este cancerul provocat de fumat. O pătrime din cazurile de cancer la plămâni este dat de acest tip de cancer, a cărui cauză principală este fumatul. Pentru acest tip de cancer există numai două stadii: cancerul este localizat la o porţiune din piept sau

-este extensiv adică este deja răspândit în întreg organismul.

Tratament.

Cancerul la plămâni este tratat prin intervenţii chirurgicale, chimioterapie, radiaţii sau o combinaţie a acestora. Tratamentul depinde de tipul de cancer şi de stadiul în care acesta se află. Există cazuri în care aceste metode de tratament diminuează simptomele bolii şi îmbunătăţesc viaţa bolnavului. Totuşi în cele mai multe cazuri efectele chimioterapiei sunt prea puternice şi bolnavul nu le mai tolerează.

Se pot folosi următoarele plante medicinale: dovleac, portocale, sfecla roşie, strugure, varză.

Exista un medicament (inca nescos pe piata) ce conţine ca elemente principale Radix Curcume (rădăcină de dovleac), Herba Agrimonia (rădăcină de pir) şi fructus auranti (portocal). Poate fi folosit înainte de operaţie pentru a diminua cancerul, în timpul tratamentului pentru a asigura op rată de succes mai mare dar şi ca tratament principal în stadiul terminal, când tratamentul convenţional nu mai este de ajutor.

Acest medicament este eficient atât pentru tratarea cancerului pulmonar, cât şi a cancerului gastric şi al celui la nivelul esofagului. Acesta distruge celulele canceroase şi opreşte creşterea tumorii. În acelaşi timp, acest medicament creşte rezistenţa organismului şi elimină efectele secundare ale radioterapiei şi chimioterapiei.

Studiu:

Comparativ cu acest medicament Chinezesc care încă nu a apărut avem moarea de varză care este mult mai eficientă mai ales dacă se combină cu sfecla roşie.

Concentratul din plante antitumorale atât de util în foarte multe forme de cancer în unele cazuri s-a dovedit util chiar şi la cancerul pulmonar sau cranian. Principalul este însă ca să se înceapă tratamentul cât mai rapid şi în fazele cât mai incipiente.

Nu se cunoaşte câte celule se produc în organism, nu se cunoaşte de asemenea câte celule canceroase distruge concentratul, de asemenea nu se cunoaşte câte celule sunt în total canceroase în organism. Dacă însă concentratul va distruge mai multe celule decât poate produce organismul atunci şansele de reuşită sunt mari. Dacă organismul este într-o fază avansată şi produce mult mai multe decât se pot distruge atunci boala avansează.

Cert este că rău nu a făcut la nimeni concentratul. Nu are nici o plantă toxică în componenţa sa şi a ajutat foarte mulţi oameni să se vindece sau cel puţin să trăiască mai mult.

Deci dacă nu face rău şi poate totodată să facă bine este păcat să nu se încerce. Conţine doar plante cu efect antitumoral recunoscute de sute de ani şi folosite tocmai la afecţiuni canceroase. Nici una dintre acestea nu are efect toxic pentru organism şi datorită faptului că este un produs hidroalcoolic datorită alcoolului se regăseşte în sânge după 15 minute de la administrare şi o dată cu alcoolul sunt duse şi principiile active din plante, în întreg organismul.

Noutate:

Cercetătorii de la Universitatea din Ilinois SUA au descoperit recent în struguri vre-o 10 flavonoide noi, care conferă boabelor de strugure o activitate anticanceroasă mult mai marcantă decât li se atribuia până în prezent. Rezultatele unui studiu în vitro arată că aceste noi flavonoide inhibă activitatea unei enzime- toposomeraza II- care joacă un rol esenţial în apariţia cancerului. În medicina clasică se folosesc anthraciclina şi etopozida, inhibitori sintetici ai toposomerazei II, pentru a trata unele cancere, cum ar fi maladia Hodkin. Substanţele care aparţin clasei de inhibitori ai topomerazei II pot să frâneze multiplicarea celulelor canceroase şi chiar să suprime tumorile. Elvira Gonzales de Meija, care a făcut parte din echipa care s-a ocupat de problema strugurilor, subliniază că flavonoidele din struguri acţionează în sinergie pentru a produce efectul anticanceros, ceea ce înseamnă că activitatea lor conjugată este mult mai marcantă decât dacă sunt luate separat. De aceia este preferabil să consumaţi struguri decât să luaţi aceste flavonoide separat.

Noile flavonoide izolate din struguri sunt cynidinele, myrcetina şi rutina. Rezultatele studiului arată că activitatea anticanceroasă a acestor substanţe (care sunt polifenoli) este mai mare decât a resveratrolului, un alt component din strugure căruia I se atribuia proprietăţi chimio profilactice (prevenirea cancerului şi a tulburărilor cardiovasculare). Efectele lor ar fi egale şi chiar mai puternice decât polifenolii din ceaiul verde.

Condiţia este să se consume 200 g struguri zilnic dac cu sâmburii bine mărunţiţi în gură şi coji. Se poate face şi suc din struguri 200 ml zilnic şi separat coaja şi seminţele din boabe uscate şi luate câte 1 linguriţă de praf de 3 ori pe zi. Este cea mai eficientă metodă utilă în toate formele de cancer.

 

 

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.