Cancerul bronho-pulmonar – Tratament Naturist Ajutator

Dă Share să știe și altii!!
Shares

Cancerul bronho-pulmonar.

Simptome: la început această formă de cancer se prezintă ca orice infecţie respiratorie. Dar de cele mai multe ori primele simptome care sunt prezentate la medic sunt de fapt şi metastaze la distanţă. Această afecţiune are forte puţine şanse de vindecare pentru că de fiecare dată este foarte târziu început tratamentul. Foarte rar se întâmplă să se prezinte la medic în prima fază.

Este incriminat fumatul la această boală ca fiind principalul factor care contribuie la agravarea sau chiar la apariţia afecţiunii. Tuse cu expectoraţie sangvinolentă, mai rar5 adevărate hemoptizii ca şi dispnee sau senzaţie de presiune toracică, uneori junghiuri. Bolnavul slăbeşte în forţa fizică şi greutate.

Trebuie întotdeauna să vă prezentaţi la medic atunci când aveţi o tuse supărătoare care nu cedează la tratament. Uneori este uscată dar poate fi şi cu expectoraţie sanguinolentă şi care nu este calmată cu medicamente contra tusei. Uneori poate fi vorba despre o pierdere a vocii, respiraţie şuierătoare, zgomotoasă. Toate acestea sunt însoţite de pierderea poftei de mâncare, oboseală continuă, scădere în greutate.

Un examen radiologic poate depista acest tip de cancer. De la acest tip de cancer în general metastazele se produc la creier- dureri mari de cap, somnolenţă, tulburări de vedere, etc, în funcţie de locul metastazelor. Metastaze la oase cu dureri osteo-musculare, fracturi spontane, etc. Se mai poate la: ficat, glanda tiroidă, piele, etc.

Tratament:

În toate cazurile se va apela la terapia instituită de medicul oncolog şi suplimentar se poate aplica terapia care naturistă de la toate formele de cancer.

Se vor folosi ceaiuri din plantele medicinale şi se menţionează următoarea compoziţie foarte eficientă: plămânărică 50g, troscot 50g, podbal 50g, sulfină 50g, coada calului 50 g, urzică 50 g, salcie 50 g, rostopască 50g, plop muguri 50g, afin 50g. Se pune 2 linguriţe din amestec în 250 ml apă clocotită. Se acopere pentru 15 minute apoi se strecoară. Se va înlocui apa de băut cu acest ceai, care se poate îndulci cu miere (dacă nu există contra indicaţii) şi se va consuma cu suc de lămâie după gust dar cât mai mult.

Plante medicinale care se pot folosi în tratarea cancerului: aloe, bănuţi, brustur, captalan, ceai chinezesc, ceai negru, ceai verde, ceapa, chimion, coada calului, cordiceps chinesis, dovleac, drobiţa, echinacea, fructe de pădure, gheara mâţei, ghimber, ginseng rusesc, hrean, ienupăr, isorel, lemn dulce, levănţică, limba boului, morcovi, muşchi de piatră, năprasnic, negrilică, norocel, mei, pătlagină, pătrunjel, pelin, revent, roibă, roşii, rozmarin, salcie, saschiu, scăiete, secară, sfeclă roşie, spânz, struguri, susan, Tian Xian Liquid China 1, ţelină, traista ciobanului, troscot, turmenic, ulm, urzică, urzică moartă albă, usturoi, valeriană, varză, vâsc.

Modul de folosire al plantelor medicinale.

În toate cazurile când se poate lua praf, se va măcina planta cu râşniţa de cafea apoi se cerne cu sita măruntă şi se va lua sub formă de praf cantitatea care se prescrie pentru ceai. Se ţine în gură pentru 10 minute, pentru a se îmbiba bine cu salivă şi apoi se va înghiţii cu apă. Se ia în acest fel întotdeauna înaintea meselor cu 15 minute. Este cea mai eficientă metodă.

Aloe (Aloe vera)- 1,5 kg plantă în vârstă de 3-5 ani. Nu se udă timp de 7 zile şi se ţine în întuneric. Se rup apoi frunzele şi se spală. Se macină cu maşina de carne. Se va adăuga 2,5 kg miere şi 3,5 kg vin roşu. Totul se pune într-un vas de culoare închisă sau dacă nu aveţi se înveleşte bine, pentru ca să nu intre lumina. Se ţine timp de 5 zile. Se va lua apoi câte 1 lingură de 3 ori pe zi în prima săptămână, cu o oră înainte de mesele principale. Apoi se va mai adăuga în funcţie de cum răspunde organismul câte încă o lingură în plus deci 2 odată de 3 ori. Tratamentul este bine să se facă timp de 6 săptămâni. Apoi 10 zile pauză şi se poate relua din nou.

Există şi în magazinele naturiste gel de aloe. Acesta conform prospectului dizolvă tumorile şi este foarte util în tratamentul cancerului. În acest caz se va lua conform indicaţiilor producătorului întrucât este în foarte multe forme de prezentare.

Alune (Corylus avelana) se va co9nsuma zilnic cât mai multe fructe de exemplu dimineaţa 20, apoi la amiază alte 20 şi seara alte 20. Acestea conţin o serie de vitamine care sunt necesare organismului pentru a lupta cu boala. Se face acest lucru perioade lungi de timp.

Bănuţi (Bellis perenis)- 1 linguriţă de plantă mărunţită se va pune la 250 ml apă clocotită. Se acopere pentru 15 minute apoi se strecoară. Se pot consuma 3 căni pe zi sau se foloseşte în diferite combinaţii. Se mai poate lua sub formă de praf care se macină fin din plante uscate cu ajutorul râşniţei de cafea. Se pune sub limbă pentru 5 minute apoi se înghite cu puţină apă. Se ia de 3 ori pe zi cu 15 minute înaintea meselor principale.

Brustur (Arctium lappa)-în mod frecvent se foloseşte rădăcina. Se poate usca şi apoi se transformă în praf cu râşniţa de cafea şi să se ia câte un vârf de cuţit sub limbă pentru 15 minute apoi se înghite cu puţină apă. De asemenea se poate pune 1 linguriţă de rădăcină mărunţită la 250 ml apă şi să se fiarbă timp de 5 minute. Se strecoară şi se pot consuma 3 căni pe zi.

Captalan (Petasites hibridus)- o plantă care se găseşte mai greu la magazinele naturiste fiind foarte solicitată. Se foloseşte sub formă de capsule conform indicaţiilor producătorului. Se mai poate din rădăcină să se pună 1 linguriţă la 250 ml apă şi să se fiarbă timp de 5 minute apoi se strecoară. Se pot consuma 3 căni pe zi. Poate să distrugă celulele canceroase fiind una dintre plantele antitumorale.

Ceai chinezesc se indică a fi consumate 2-3 căni pe zi.

Ceai negru-conţine quercitină care nu dă voie celulelor canceroase să se înmulţească.

Ceai verde- se indică a fi consumate 2-3 căni pe zi.



Ceapa (Alium cepa)-este bogată în quercitină şi aceasta luptă contra înmulţirii celulelor canceroase. Se poate consuma cât mai multă în alimentaţie, crudă sau sucuri. Prin fierbere îşi distrug acţiunea sau se diminuează mult.

Chimen (Carum carvi) se poate lua intern în ceai, combinaţii de mai multe ceaiuri, supe, sau praf sub limbă câte un vârf de cuţit din seminţe. Se poate de asemenea să se pună praf de chimen pe răni pentru cicatrizare. Se poate folosi ca expectorant.

Coada calului (Equisetum arvense)- 1 linguriţă de plantă mărunţită se va pune la 250 ml apă clocotită. Se acopere pentru 15 minute apoi se strecoară. Se pot consuma 3 căni pe zi sau se foloseşte în diferite combinaţii. Se mai poate lua sub formă de praf care se macină fin din plante uscate cu ajutorul râşniţei de cafea. Se pune sub limbă pentru 5 minute apoi se înghite cu puţină apă. Se ia de 3 ori pe zi cu 15 minute înaintea meselor principale.

Este planta care este indicată cel mai des pentru faptul că ajută şi la remineralizarea organismului şi este poate una dintre cele mai utile în curăţirea organismului de toxine.

Cordiceps chinesis (preparatul Cordiceps-miceliu) se făsesc la toate magazinele naturiste şi se vor folosi conform indicaţiilor producătorului.

Dovleac (Curcubita pepo)- conţinutul în substanţe carotenoide îl face să fie unul dintre puternicele plante antioxidante care acţionează pentru întărirea imunităţii organismului, maladii cardio-vasculare sau asupra unor forme de cancer. Reduce riscul de cancer de piele, ajută în cazul afectării prostatei sau boli renale, etc. Se menţionează de asemenea faptul că are acid linoleic Omega 6 care este foarte util pentru buna funcţionare a sistemului imunitar. De asemenea are cupru lucru care face să fie util în absorbţia fierului şi formarea hemoglobinei. Are numeroase enzime care participă la protecţie contra radicalilor liberi. Se poate lua zilnic 2-3 linguri de seminţe care este bine să fie înainte mărunţite.

Drobiţa (Genista tinctoria)-1 linguriţă de praf de plantă se pune sub limbă pentru 15 minute apoi se înghite cu puţină apă. Se face acest lucru de 3 ori pe zi. Se poate de asemenea 1 linguriţă de plantă să se pună la 250 ml apă clocotită. Se acopere pentru 15 minute apoi se strecoară. Se pot consuma 3 căni pe zi.

Se poate face de asemenea tinctură din 50 g plantă mărunţită la 250ml alcool alimentar de 70 grade. Se ţine apoi 15 zile agitând des pentru a se putea extrage principiile active din plantă. Se strecoară apoi şi se pune în sticluţe de capacitate mai mică. Se va lua câte 1 linguriţă de 3 ori pe zi, cu 15 minute înainte de mese diluată cu 100 ml apă. Este foarte eficientă la toate afecţiunile tiroidiene. Ajută la eliminarea nodulilor tiroidieni, dar şi la toate afecţiunile gâtului.

Echinacea (Echinacea angustifolia)-se găseşte la orice magazin naturist sau farmacie şi este indicat să se folosească conform indicaţiilor producătorului. Este una dintre cele mai eficiente plante care ajută la întărirea imunităţii organismului.

Fructe de pădure- conţin quercitină care nu dau voie celulelor canceroase să se dezvolte. Se pot consuma cel mai bine crude sau chiar sub formă de siropuri sau extrase din fructe.

Ghiara mâţei (Uncaria tomentosa) se va lua 2400 mg în două doze pe zi, conform indicaţiilor producătorului. Această plantă ajută organismul să facă faţă tratamentelor medicamentoase mai uşor. Se indică şi în timpul tratamentului chimioterapeutic.

Ghimber (Zinghiber officinalis)- se foloseşte rădăcina. Se poate lua câte un vârf de cuţit de praf care se va pune sub limbă pentru 15 minute apoi se înghite cu apă. Se poate de asemenea folosi la diferite preparate culinare. Este foarte indicat la cei care au greţuri şi vărsături în urma tratamentului.

Ginseng rusesc- ajută atât la întărirea imunităţii cât şi la refacerea celulară. Se folosesc conform indicaţiilor producătorului.

Hrean (Armoracia rusticona)- se rade un kg de rădăcină şi se amestecă cu 1 kg de miere polifloră. Timp de 10 zile se amestecă cu o lingură de lemn, apoi se poate administra. Înainte de administrare se va amesteca din nou de fiecare dată. Se va lua în fiecare dimineaţă câte 1 lingură din preparat apoi se bea un cei în funcţie de localizare. Este foarte indicată pentru cancerul pulmonar sau ale organelor aparatului respirator.

Ienupăr (Jenuperus comunis)- este util în toate formele de cancer. Se face o cură care se va începe prin înghiţirea în prima zi a 4 bace de ienupăr mărunţite în gură apoi înghiţite cu puţină apă. Se va putea apoi în fiecare zi să se adauge câte 1 bacă suplimentar până se va ajunge la 15, după care se scade zilnic câte una până se va ajunge din nou la 4. Este unul din mijloacele cele mai eficiente de curăţire a organismului şi din păcate nu se poate aplica la cei care au leziuni la rinichi.

Isorel- produs din vâsc sub formă de injecţii care se găseşte în farmacii şi este indicat în toate formele şi localizările cancerului.

Lemn dulce (Glycyrriza echinata)- se poate lua sub formă de praf câte un vârf de cuţit pus sub limbă pentru 5 minute, apoi se înghite cu apă. Se foloseşte în toate formele de cancer ajutând chiar la distrugerea celulei canceroase şi nu mai dă voie să se multiplice celulele canceroase. Este indicată şi în cazurile în care este vorba despre dereglări endocrine. Se poate folosi şi în diferite combinaţii.

Se mai poate pune 1 linguriţă de lemn dulce la 250 ml apă clocotită se acopere pentru 15 minute apoi se strecoară. Se pot consuma 3 căni pe zi. Lemnul dulce are proprietatea de a ameliora rapid şi vizibil starea generală a bolnavului. Este unul dintre cele mai simple tratamente şi care se pot aplica în toate cazurile de cancer.

Levănţică (Lavandula angustifolia) se poate folosi intern singur sau în combinaţii la diferite ceaiuri. Extern se poate folosi compresă, cataplasmă, sub formă de ulei la băi, în diferite preparate cu rol de calmarea durerii, etc.

Limba boului (Anchusa officinallis)-cel mai eficient este tratamentul cu tinctură. Se va face din întreaga plantă inclusiv rădăcina. Se pune 50 g de plantă mărunţită (preferabil proaspătă, dar merge şi uscată) la 250 ml alcool alimentar de 70 grade. Se ţine timp de 15 zile agitând des, după care se strecoară. Din tinctura astfel obţinută se va lua câte 1 linguriţă de 3 ori pe zi, diluată în 100 ml apă. Se poate face şi planta în vin 20g plantă la un litru de vin (se adaugă şi 100g de miere de albine. Se ţine 8 zile apoi se strecoară. Se va lua câte 1 linguriţă de 3 ori pe zi. Se poate folosi la orice formă de cancer.

Morcovi (Daucus carota)- se pot consuma cruzi raşi sau sub formă de suc. se poate de asemenea folosi ceai infuzie din frunze sau seminţe de morcovi care sunt foarte utile mai ales cu inflorescenţă pentru reglarea hormonilor masculini. Dar sucul de morcovi ar trebui să nu lipsească din nici o dietă a bolnavilor de cancer. Se pot consuma în orice cantitate este tolerată de către organism, dar minimum 300 ml pe zi. Se poate de asemenea folosi în orice combinaţii.

Muşchi de piatră (Cetraria islandica)- se indică în special în cancerul aparatului respirator. Se pot folosi 3 ceaiuri pe zi. 1 linguriţă de plantă mărunţită se pune la 250 ml apă şi se fierb timp de 5 minute, apoi se strecoară. Se consumă 3 căni pe zi.

Năprasnic (Geranium robertiarum)– 6 luni de zile se poate lua câte 1 linguriţă de praf de 3 ori pe zi, puse sub limbă şi înghiţite cu apă apoi după 5 minute. Se face cu 30 minute înainte de fiecare din cele 3 mese principale.

Negrilică (Nigela sativa)- preparatul Baraka se foloseşte conform indicaţiilor producătorului.

Norocel (Sedum telephium)- se face o tinctură din 50 g rădăcină de norocel peste care se pune 250 ml alcool alimentar de 70 grade. Se agită zilnic ţinându-se timp de 15 zile. După această perioadă se strecoară. Se va lua câte 1 linguriţă de 3 ori pe zi din această tinctură înainte de cele 3 mese principale. Se poate folosi la orice formă de cancer.

Nuci (Juglans regia)- se pot folosi frunzele atât intern cât şi extern se folosesc pentru efectul astringent şi pentru faptul că pot ajuta la oprirea hemoragiilor. Se mai folosesc pentru diminuarea secreţiilor. Extern se folosesc la diferite băi sau chiar spălături pe cap pentru diminuarea transpiraţiilor. Seminţele se folosesc pentru faptul că acestea conţin un ulei foarte util. De asemenea sunt foarte hrănitoare. Se indică să se consume zilnic mai ales de către cei care sunt slăbiţi de boală.  Coaja de la seminţe se folosesc pentru diminuarea secreţiilor interne. Pericarpul nucilor se poate folosi extern la diferite răni infectate la care ajută să se vindece.





Pătlagina- (Plantago lanceolata)- Avicena recomanda încă din primul secol al erei noastre frunzele de pătlagină ca mijloc pentru vindecarea hemoragiilor, în cazul tumorilor, al ulcerului cronic, în inflamarea ochilor, afecţiuni hepatice, renale, afecţiuni gastro-intestinale, afecţiuni respiratorii superioare, infertilitate, etc. Seminţele se folosesc pentru dizenterie, diaree, ulcer gastric tumori intestinale, diabet, infertilitate masculină şi feminină. Se spală bine câteva frunze crude se mărunţesc apoi se pun la fiert cu 250 ml apă şi 1 lingură de miere. Se ia din acest preparat 2-3 linguri de mai multe ori pe zi în cazul afecţiunilor stomacului, intestinelor, colite, colici. Se păstrează în vas închis. Tot pentru afecţiunile descrise mai sus se poate pune 3 linguriţe de plantă mărunţită în 250 ml apă clocotită. Se acopere pentru 8 ore şi apoi se strecoară. Se ia câte 50 ml înainte de fiecare masă. Este bun în toate problemele intestinale şi stomacale în special atunci când se iau citostatice. Evită eventualele probleme digestive.. Se poate folosi şi sucul luat câte 1 lingură înainte de mese cu 15 minute. Pentru iarnă sucul acesta se poate păstra dacă se amestecă cu alcool în cantităţi egale.

Pentru calmarea durerilor se va pune seminţe 1 lingură de seminţe se pun la 100 ml apă fierbinte şi se lasă timp de 30 minute la infuzat. Se ia câte 1 lingură cu 30 minute înainte de mesele principale. Este foarte bună în cazul durerilor stomacale, de intestine, etc, sau atunci când există gastrită, ulcer, etc. Este indicat să se facă şi acest lucru atunci când se iau citostatice.

Atunci când există afecţiuni pulmonare se pune 1 lingură de frunze uscate şi mărunţite la 250 ml apă şi se fierbe apoi timp de 10 minute. Se acopere şi se lasă aşa timp de 12-24 ore. Se strecoară şi se poate lua câte 1 lingură de 3 ori pe zi cu 15 minute înaintea meselor.

Pătrunjel Petroselium crispus)- se indică mai ales frunzele verzi să se consume crude sau sub formă de suc zilnic. Este foarte util mai ales în afecţiunile în care există şi o dereglare glandulară. Se poate lua câte 2 linguriţe de suc de 3 ori pe zi, preferabil cu suc de morcovi fiind mai activ în acest caz.

Pelin (Artemisia absinthum) se face praf din plantă cu ajutorul râşniţei de cafea. Se pune o parte de praf. O parte de miere de albine şi o parte de alcool de peste 90 grade. Se amestecă bine şi apoi se golesc într-un borcan cu capac şi se ţin la rece. Se ia apoi din această pastă şi se întinde în strat subţire pe o pânză care se aplică pe locul tumorii extern. Se leagă apoi cu un pansament şi se pune peste el o bucată de nailon. Se poate lăsa 24 ore, apoi se spală local şi se aplică altă porţie.

Revent (Reum palmatum) se pisează 100 g de rădăcină de revent, apoi se macină cu râşniţa de cafea şi se cern. Se pun apoi în borcane cu capac la rece. Se va pune apoi într-un bol 1 linguriţă care se va amesteca cu sucul obţinut de la o jumătate de lămâie şi 1 linguriţă de miere. Se amestecă bine toate acestea şi se consumă zilnic de 3 ori pe zi înainte de mesele principale cu 15 minute. Se face acest lucru o perioadă de 3 săptămâni urmate de o pauză de 7 zile după care se repetă din nou.

Roibă (Rubia tinctorium) se poate lua sub formă de praf obţinut din planta uscată cu râşniţa de cafea câte o jumătate de linguriţă pus sub limbă pentru 5 minute, apoi înghiţit cu apă. Se mai poate pune extern praf. În cazul în care se foloseşte ceai 2 linguriţe de plantă mărunţită la 250 ml apă clocotită. Se lasă apoi 15 minute şi se strecoară. Intern se pot consuma 3 căni şi extern se pot pune comprese de mai multe ori pe zi.

Roşii (Lycopersicon esculentum)- conţin quercitină care nu dă voie celulelor canceroase să se înmulţească. Se indică crude sau sub formă de suc proaspăt, nu cel conservat ci atunci obţinut. Se poate lua câte 100 ml de 3 ori pe zi.

Rozmarin (Rozmarinus officinalis)- se poate folosi tinctura sau extractul care există la toate magazinele naturiste. Se va lua conform indicaţiilor producătorului. Se poate de asemenea pune 50 g de plantă mărunţită (preferabil proaspătă, dar merge şi uscată) la 250 ml alcool alimentar de 70 grade. Se ţine timp de 15 zile agitând des, după care se strecoară. Din tinctura astfel obţinută se va lua câte 1 linguriţă de 3 ori pe zi, diluată în 100 ml apă. Se poate face şi planta în vin 20g plantă la un litru de vin (se adaugă şi 100g de miere de albine. Se ţine 8 zile apoi se strecoară. Se va lua câte 1 linguriţă de 3 ori pe zi. Se poate folosi la orice formă de cancer.

Salcie (Salix alba)- se pun 2 linguriţe de coajă mărunţită la 250 ml apă şi se fierb apoi timp de 10 minute. Se strecoară. Se indică folosirea acestei plante fiind foarte activă ca antiinflamatoare şi în special la calmarea durerilor. În special la cancerul vezicii urinare este indicată. Se mai poate lua sub formă de praf câte un vârf de cuţit ţinut sub limbă timp de 5 minute apoi înghiţit cu puţină apă. Extern se pot pune comprese cade pentru calmarea durerilor cu ceai.

Saschiu (Vinca minor)- 1 linguriţă de plantă mărunţită se va pune la 250 ml apă şi se fierbe timp de 5 minute. Se strecoară. Se pot consuma 3 căni pe zi. S-a folosit mult timp şi de medicina clasică renunţându-se acum la el şi optând pentru medicamentele de sinteză care sunt mai uşor de obţinut. Se poate folosi şi sub formă de tinctură- 1 linguriţă de 3 ori pe zi.

Scaiete (Onopordon acanthium)- este un antitumoral care se poate folosi cu succes mai ales în cancerul pielii. Se foloseşte sub formă de praf în cazul rănilor umede şi sub formă de ceai în cazul rănilor uscate.

Secară (Secale cereale)- seminţe, seminţe încolţite, suc din mlădiţe tinere este foarte util în toate afecţiunile de cancer şi mai ales atunci când este perturbat metabolismul. Se fierb boabele până se moaie apoi se consumă şi lichidul şi boabele câte 100 g pe zi. De asemenea se poate folosi germinat tot câte 100 g pe zi.



Sfecla roşie (Beta vulgaris)-aceasta se consumă sub formă de suc şi este indicată în toate formele de cancer. Se va consuma în diferite combinaţii (în special cu suc de morcovi) de 3 ori pe zi câte 100 ml. Se va consuma doar înainte de mese cu 15 minute şi nici o dată după mese. Face într-adevăr minuni în multe cazuri.

Spânz (Helleborus purpurascensis)- Se ia sub supraveghere medicală 0,20 g (a cincea parte dintr-un gram) în doză unică timp de 20 zile. Se face o pauză de 10 zile apoi se poate relua. Este bine să se ia sub supraveghere medicală pentru că poate să intervină otrăvirea corpului. Nu se face la cei care sunt foarte slăbiţi şi nici la cei cu imunitatea corpului prea slăbită sau cu diaree.

Struguri (Vitis vinifera) –conţin quercitină care nu dă voie celulelor canceroase să se înmulţească. Se indică cura de struguri cu câte 500g de struguri pe zi, perioade mai lungi de timp, sau must câte 200 ml de 3 ori pe zi.

Susan ( Mycelis muralis)- se folosesc seminţele care sunt un bun supliment de hormoni şi reglează activitatea glandelor din organism. Se pot lua măcinate sub limbă aceste seminţe. Se ţin pentru 5 minute, apoi se înghit.

Tian Xian Liquid China 1- este un produs naturist Chinezesc foarte eficient pentru toate formele de cancer. Ameliorează efectele secundare ale chimioterapiei, şi radioterapiei, este un antioxidant puternic care protejează organismul de efectele toxice. Are de asemenea efecte antivirale, detoxifiante şi antiinflamatoare. Este util la toate localizările chiar şi în fazele mai avansate. Este bine să fie luat conform prospectului producătorului.

Ţelina (Apium graveolens)- se indică mai ales sub formă verde fiind foarte utilă în cazurile în care este vorba despre o afecţiune cu dereglare glandulară. Se poate consuma câte 20 ml suc proaspăt de 3 ori pe zi. Se indică mai ales pentru revigorarea organismului.

Traista ciobanului (Capsela bursa pastoris)- 2 linguriţe de plantă mărunţită se va pune la 250 ml apă clocotită. Se acopere pentru 15 minute apoi se strecoară. Se poate folosi mai ales atunci când există şi o hemoragie sau o afecţiune a inimii.

Troscot (Polygonum aviculare)- 2 linguriţe de plantă mărunţită se va pune la 250 ml apă clocotită. Se acopere pentru 15 minute apoi se strecoară. Se poate folosi la calmarea durerilor şi mai ales în cazul cancerului osos sau al aparatului renal sau respirator.

Turmenicul- se foloseşte conform indicaţiilor producătorului.

Ulm (Ulmus campestre) se foloseşte coaja de pe ramurile tinere. Se curăţă apoi se taie mărunt şi se pune la uscat. După ce se usucă se lasă în pungi de hârtie la păstrat în locuri uscate. Se ia din această coajă 2 linguriţe de praf (este bine să fie transformat în praf înainte de folosire cu râşniţa de cafea). Se lasă cu 250 ml apă de seara până dimineaţa când se strecoară. Se va pune apoi peste aceleaşi plante încă 250 ml apă şi se fierb timp de 5 minute. Se lasă apoi acoperit timp de 30 minute şi se strecoară peste maceratul obţinut anterior. Se poate consuma o cană la trezire şi restul se împarte în două şi se ia înainte de mesele principale cu 15 minute. Este foarte eficient în toate formele de cancer şi se poate folosi perioade mai lungi de timp.

Urzică- (Urtica dioica) se pun 2 linguriţe de plantă mărunţită proaspătă sau uscată la 250 ml apă clocotită. Se acopere pentru 15 minute apoi se strecoară. Se pot folosi simple sau în diferite combinaţii în afecţiunile în special de rinichi, sân, pulmonare, oase.

Urzica moartă albă (Lamium album)- se pun 2 linguriţe de plantă mărunţită proaspătă sau uscată la 250 ml apă clocotită. Se acopere pentru 15 minute apoi se strecoară. Se pot folosi simple sau în diferite combinaţii în afecţiunile genitale sau renale, dar şi la cele circulatorii. Se pot consuma 3 căni pe zi sau în diferite combinaţii.

Usturoi (Allium sativum)- conţine quercitină. Se indică folosirea lui zilnică, în special cel verde. Se poate însă în lipsă folosi cel uscat. Un preparat simplu cu efecte deosebite: 300 g de usturoi curăţit şi pisat se pune într-o sticlă de 1 litru. Se adaugă apoi 25 g de rădăcină de tătăneasă măcinată după uscare cu râşniţa de cafea şi tot atâta rădăcină de brusture. Se usucă 4 linguri de frunze de pătlagină şi se mărunţesc praf. Se mai pune apoi în această sticlă şi 50 g de propolis brut mărunţit şi se va umple cu alcool la 70 grade alimentar. Se ţine timp de 15 zile la macerat. Se agită zilnic pentru omogenizare. Se strecoară. Se va lua câte 1 linguriţă diluată de 3 ori pe zi. Este utilă în toate formele de cancer intern.

Valeriană (Valeriana officinalis)- se foloseşte rădăcina în diferite combinaţii cu alte plante pentru efectul puternic sedativ şi de calmarea durerilor. Se poate folosi şi tinctura.

Varză (Brasica oleracea)- suc de varză se poate consuma zilnic în majoritatea afecţiunilor ajutând mai ales dacă se foloseşte în diferite combinaţii: roşii, morcovi, etc. Se ia câte 100 ml de 3 ori pe zi. Extern se poate aplica pe toate rănile. Foile se strivesc şi apoi se aplică pe răni.

Vâsc (Vascum album)– preparatul Isorel. Sau se pune 2 linguriţe de plantă mărunţită la 250 ml apă rece. Se lasă peste noapte şi dimineaţa fără să se încălzească se strecoară. Se pot consuma 2-3 căni pe zi în toate afecţiunile canceroase singură sau în diferite combinaţii.

Tinctură se va lua câte 1 linguriţă de 3 ori pe zi diluată cu puţină apă. Este forma cea mai activă după injecţii bine înţeles care sunt extrem de active.

Academicianul I.C.Parhon a numit 7 plante ca anticangerigene, pentru că acesta nu pot fi atinse de cancer şi pot fi folosite intern la orice afecţiune canceroasă luând din această combinaţie şi făcând câte 2-3 căni de ceai pe zi.

Plante anticancerigene: anason, busuioc, chimen, levănţică, mentă, nuci,  valeriană. Se pot de asemenea folosi şi singure.  Între timp în urma cercetărilor s-au descoperit mult mai multe plante care au acţiune anticancerigenă.



Preparate din regnul animal care ajută la tratarea cancerului.

Cartilajul de rechin- preparatul Shark Aid- produs de Wallmark.

Cantastimul- obţinut din culturi microbiene de Pseudomonas aeruginosa

Coenzima Q10 întăreşte miocardul, ajută la o mai bună circulaţie a sângelui.

Ulei de pin sau cimbrişor- intern 5-10 picături de 3 ori pe zi, înaintea meselor principale cu 30 minute. Se poate face cu acesta şi inhalaţii de obicei seara.

Ulei de soia- 1-2 linguri pe zi dimineaţa cu puţin suc de lămâie.

Plantusin- produs de Fares- Orăştie este un preparat naturist din mai multe plante care ajută în cazul afecţiunii mai ales în tusa cu expectoraţie vâscoasă, congestie pulmonară, laringită, traheită acută, catarh respirator. Se poate lua şi de către copii. Se foloseşte conform indicaţiilor producătorului.

 Iaurtul- s-a stabilit de cercetătorii Americani că cei care consumă zilnic iaurt sunt feriţi de o serie de boli întărind sistemul imunitar. Introdus în vagin apără de o serie de infecţii şi chiar vindecă. Consumat ca aliment apără de o serie de afecţiuni şi întăreşte imunitatea ajutând la lupta contra infecţiilor. Scade colesterolul, conţine prostaglandine E2 care luptă cu ulcerul şi sunt o protecţie contra alcoolului şi tutunului. De asemenea ajută la lupta contra cancerului inclusiv cel de sân sau alte localizări. Stimulează activitatea creierului. Conţine calciu în cantitate mare care este asimilat foarte bine de către organism. De asemenea conţine potasiu care ajută la reglarea tensiunii arteriale.

Se mai poate folosi:

-Polen, lăptişor de matcă, propolis şi în general toate produsele descrise la Apicole.

-Drojdie de bere uscată câte 1 linguriţă după fiecare masă.

-Argilă.

 

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Continuand vizitarea acestui site veti fi de acord cu politica cookie. ...mai multe informatii

Setarile cookie face ca experienta sa fie una placuta, cookieurile sunt pentru personalizarea publicitatii si a linkurilor afiliate. Nu stocam IP-uri de nici un fel. Dand Accept, sunteti de acord. Sanatate!

Close