Feroglobin B12 Fier sirop Prospect – Anemie Lipsa Fier

Prospect: Informatii pentru utilizator

• anemie, lipsa fe fier , diminuarea performanţele cognitive, afectarea comportamentului şi dezvoltarea fizică a sugarilor, copiilor preşcolari şi şcolari.implicarea carenţei de fier în dezvoltarea ADHD.

• alterarea statusului imunitar şi influenţarea morbidităţii prin infecţii la toate grupele de vârstă.

• afectarea consumului de energie la nivel muscular şi implicit a capacităţii fizice, a performanţei de muncă a adolescenţilor.

Vitabiotics Feroglobin B12 Lichid

Prezentare:flacon 200 ml;

Compozitie/5ml: tiamina(Vitamina B1) 5mg;riboflavina(Vitamina B2) 1mg;vitamina B6 1mg;vitamina B12(ca Ciancoblamina) 5ug; acid folic 50ug;acid pantotenic 2mg;glicerofosfat de calciu 10 mg;niacina(vitamina B2)10mg;  fier 10mg;zinc 3mg;cupru 0.2mg;mangan 0.25mg;lizina 20mg;

Feroglobin B12 lichid poate fi continuat atat timp cat este necesar Feroglobin B12 lichid este ideal pentru toate varstele ,dar mai ales pentru copii,persoane peste 50 de ani,sportivi,femei,in timpul sarcinii sau in timpul ,menstruatiei.

Feroglobin B12 lichid contine malt,miere si extracte de fructe fiind astfel bland cu stomacul si avand un gust foarte placut de portocale si  miere .

Citeste acum ...
Prospect Fluorescite injectabil 10% - Angiofluorografie

Mod de administrare:

  • copii(1-2 ani)-2,5ml(1/2lingurita)de 2 ori pe zi;
  • copii(3-12ani)-5ml(1 lingurita)de 2-3 ori/zi;
  • adulti(femei si barbati) 1 lingurita de 2 ori/zi;
feroglobin sirop
feroglobin sirop

• Nu ataca stomacul, nu are efecte adverse gastrointestinale cunoscute.

 Chiar şi în absenţa anemiei, carenţa de fier odată instalată, are consecinţe negative asupra dezvoltării copilului generând:

• diminuarea performanţele cognitive, afectarea comportamentului şi dezvoltarea fizică a sugarilor, copiilor preşcolari şi şcolari. Se discută în lumea ştiinţifică implicarea carenţei de fier în dezvoltarea ADHD.

• alterarea statusului imunitar şi influenţarea morbidităţii prin infecţii la toate grupele de vârstă.

• afectarea consumului de energie la nivel muscular şi implicit a capacităţii fizice, a performanţei de muncă a adolescenţilor.

 Producator:VITABIOTICS

Lipsa de fier este cea mai comuna tulburare de nutritie la nivel mondial. Se estimeaza ca sunt peste 2 miliarde de persoane care sufera de lipsa de fier. Deficitul acestui element nutritiv determina anemie feripriva care apare la toate grupele de varsta. Predispusi sunt copiii si femeile.

Citeste acum ...
Prospect Fervex granule

In majoritatea cazurilor, persoanele resimt: oboseala, irascitabilitate, apatie, capacitate redusa de concentrare. Acestea sunt din cauza neoxigenarii corespunzatoare a tesuturilor deoarece fierul intervine in structura si functia hemoglobinei, respectiv a mioglobinei, compusi ce asigura transportul oxigenului la tesuturi.

In cazul copiilor, lipsa de fier poate determina diminuarea performantelor scolare, afecteaza comportamentul si dezvoltarea fizica, altereaza imunitatea.

Anemia feripriva instalata in primii ani de viata are efecte si pe termen lung. Copiii care au fost anemici in primii ani de viata, au intarziere in dezvoltarea psihomotorie, iar la varsta scolara, au performante scazute, intarziere in vorbire, tulburari motorii si de coordonare, precum si un coeficient de inteligenta mai redus cu 5 -10 puncte.

Alt grup de persoane predispus la anemie si lipsa de fier sunt femeile. Ele pot resimti oboseala, lipsa de concentrare, se pot confrunta cu probleme de memorie, au predispozitie la infectii mai ales in sezonul rece.

Sunt multe femei ce sufera de lipsa de fier din cauza pierderilor menstruale si din cauza dietelor restrictive pentru a pierde kilograme. De aceea este necesar un supliment alimentar de fier cu absorbtie crescuta.

Citeste acum ...
Prospect Centrum Silver

Feroglobin contine fier pentru a suplimenta dieta cu aceste element important, dar si complex de vitamine B, acid folic care contribuie la corectarea altor tipuri de anemie.

Cele 2 forme de prezentare: sirop si comprimate, il fac util intregii familii. Feroglobin este bland cu stomacul si nu produce tulburari gastrointestinale, cum ar fi constipatia. Siropul are gust placut de miere si un mod facil de administrare.

Voteaza si comenteaza cum ti-a folosit, sa stie toti parerea ta!

Foarte NemultumitNemultumitOKMultumitFoarte Multumit ( 1 -voturi, Media: 5.00 out of 5)

Loading...
Intotdeauna consultati un medic sau farmacist inainte de a lua orice fel de pastila
Diete Sanatoase pentru orice zi
Cateva Tratamente Naturiste utile