Prospect Feroglobin

Sharing

Prospect: Informatii pentru utilizator

FEROGLOBIN B12 COMPRIMATE

 Compozitie:

Feroglobin-B12 ofera o sursa ideala de fier combinata cu alte elemente nutritive, cum ar fi zinc, cupru si B-complex. Zn Cu B-complex.
Feroglobin-B12 capsule contine urmatoarele ingrediente active de pe capsula: 17 mg de fier, de zinc 12 mg, cupru 2 mg, acid folic 400 mcg de vitamina B12; 10 mcg; si vitamina B6 5 mg

 

 Descriere:

Feroglobin B1 supliment alimentar cu fier, zinc acid folic, vit. B12, vit B6 care ajuta la formarea hemoglobinei si a celulelor rosii din sange.
Feroglobin-B12 este stiintific formulat sa contina elemente nutritive pentru formarea normala a hemoglobinei pentru celulele rosii din sange, si pentru a ajuta la mentinerea sanatatii si vitalitatea.
Fierul este unul dintre cele mai importante minerale necesare organismului, care uneori lipseste, ca urmare a unui regim alimentar dezechilibrat
Feroglobin-B12 capsule sunt potrivite pentru barbati si femei, si au fost dezvoltate cu un sistem special de eliberare lenta. Aceasta ajuta la prevenirea excesului de fier în stomac, si asigura ca eliberarea de substante nutritive din sange de formare este treptata.

Feroglobin capsule
Feroglobin capsule

Vezi oferta de pret

 Mod de administrare:

1 capsula pe zi este recomandata, imediat dupa masa principala, cu apa sau o bautura rece.

 Mod de Prezentare: Cutie cu 30 capsule.

Sharing

Prospecte.Net recomanda consultarea medicului inainte de orice tratament. Luati medicamente si suplimente numai la indicația medicului deoarece combinate sau in cantitati necontrolate sa dea efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale.

Acum esti aici: Home » Prospect Feroglobin
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!