LiverPlus Prospect

Sharing

Prospect: Informatii pentru utilizatori

LiverPlus Herbal Liver Detox

 Supliment alimentar pentru o sănătate optimă. 

90 capsule

 Conține bine cunoscutele plante medicinale occidentale, lapte de ciulin – Silybum marianum –( engleza = Milk Thistle) (standardizat, 80% silimarina), Radacina de papadie si Ciulin (Blessed Thistle), în plus plante din China, Schisandra chinensis (Schizandra este o planta originara din China si Japonia ) și Swertia psuedo chinesnsis (Originara din India). În scopul de a obține o sumă maximă de compuși activi din plante non-standardizate am adaugat enzime digestive, celuloza. 

LiverPlus Prospect
LiverPlus Prospect

cumpara acum
Plantele folosite în LiverPlus actioneaza predominant pentru regenerarea celulelor hepatice și de asemenea, pentru a proteja ficatul de oxidantii ce provoaca daune. Unul dintre compușii activi cunoscuți în Laptele de ciulin- este Silimarina, care a fost demonstrat stiintific ca protejeaza ficatul prin curatirea de radicalii liberi (acționează ca un antioxidant puternic). 

Laptele de ciulin , Schisandra chinensis și Swertia Psuedochinesnsis s-au dovedit regeneratoarele celulelor hepatice, sunt foarte eficienti anti-oxidanți de protecție a ficatului. Păpădia și Ciulinul ajuta ficatul prin creșterea fluxului biliar. O mare parte din produsele reziduale ale metabolismului hepatic sunt excretați în bilă, care este ulterior secretata in intestin unde este eliminata din organism. 

Prin urmare, papadia si ciulinul (Blessed Thistle) acționeza pentru a preveni acumularea de toxine în ficat. 

Ficat Plus prin utilizarea de zi cu zi, regenereaza tesutul hepatic și oferă protecție pentru ficat de radicalii liberi și alți oxidanți prin:

  • Curățarea și detoxifierea ficatului
  • Regenerarea celulelor hepatice
  • Susținerea funcției hepatice
  • Fiind anti-oxidanți foarte eficienti pentru a proteja ficatul de daunele oxidarii
  • Prevenirea acumularii de toxine în ficat

Dozare pentru adulți 
Zilnic: de 3 ori 1-2 capsule sau așa cum recomandă medicul. 

LiverPlus  este fabricat la standardele stricte GMP, nu conține coloranți artificiali, arome, îndulcitori, conservanți, aditivi chimici, grâu, drojdie sau derivați de origine animală. 

LiverPlus  este potrivit pentru diabetici.

Sharing

Afla mai multe despre...
Boli copii

Prospecte.Net recomanda consultarea medicului inainte de orice tratament. Luati medicamente si suplimente numai la indicația medicului deoarece combinate sau in cantitati necontrolate sa dea efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale.

Lasă un comentariu

Solve : *
5 + 19 =


Urmatorul regulament trebuie acceptat pentru a publica comentariul:

In conformitate cu GDPR va anunt ca emailul si comentariul d-voastra va fi stocat .  Pentru mai multe detalii vizitati Politica cookie. Sau scrieti-ne pe pagina de Contact.

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acum sunteti aici: Home » LiverPlus Prospect