Prospect Magneziu 300mg

Sharing

Prospect : Informatii pentru utilizator

MAGNEZIU ADDITIVA

doza forte

300 mg (80% DZR*)

*DZR-doza zilnică recomandată conform HG 685/2009

Supliment alimentar

Modul de administrare:

se bea o dată pe zi conţinutul unui plic dizolvat într-un pahar cu apă. Se amestecă uşor. Rezultă o soluţie revigorantă şi plăcută la gust care este totodată un important supliment alimentar în aprovizionarea controlată a organismului cu magneziu.

Ingrediente:

1 pliculeţ conţine 300 mg magneziu (corespunzător la 24,8 mval)

 – acidifiant – acid citric; carbonat de magneziu; reglator de aci­ditate – citrat trisodic; amidon; oligofructoză; aromă de lămâie; îndulcitori – aspartam si acesul- fam-K; ulei vegetal; riboflavină.

Conţine o sursă de fenilalanină.

Magneziu Prospect
Magneziu Prospect

 Magneziul contribuie la metabolismul energetic normal, la funcţionarea normală a sistemului nervos şi a sistemului muscular, la sinteza normală a proteinelor, la menţinerea sănătăţii psihice, a sistemului osos şi dinţilor şi la reducerea oboselii şi extenuării.

 A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă diversificată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor mici. A se păstra la max. 30°C, la loc uscat.

A se consuma, de preferinţă, înainte de sfârşitul: a se vedea pe ambalaj.

Valoare energetică

La 100 g

La un plic

La 100 ml soluţie

Kcal

189

7

3,5

Kj

819

30

15

Proteine

< 1 9

<1 g

< 1 g

Hidraţi de carbon

3,2 g

< 1 g

< 1 g

Grăsimi

< 1 g

<1 g

< 1 g

Minerale

 

 

 

Magneziu

8108 mg

300 mg

(80 % DZR*)

[1] Doza zilnică recomandată conform HG 685/2009

 Prezentare: 20/40 pliculeţe a câte 6,2 g

 Producător:

Dr. B.Scheffler Nachf. GmbH/ Co KG 51469 Bergisch Gladbach Fabricat în Germania

Disponibil numai în farmacii.

Reprezentant autorizat:

Biomedial Pharma S.R.L.,

 

Indicatii folositoare : Pentru acoperirea controlata a necesarului zilnic de magneziu
Magneziul este o substanta minerala esentiala pentru organism, importanta pentru metabolismul energetic, functionarea celulelor nervoase si a musculaturii. Magneziul contribuie la activarea a peste 300 de enzime, necesare proceselor metabolice.

Transpiratia puternica, dietele si curele de slabire, nutritia hiper-proteica, abuzul de alcool, stresul si suprasolicitarea, precum si consumul de medicamente pe lunga durata pot duce la un deficit de magneziu in organism.

Aceasta se manifesta prin schimbari oscilante ale starii sanatatii precum si prin oboseala si epuizare, care apar dupa o puternica solicitare fizica si psihica (stres). Doza zilnica de magneziu recomandata este de 300 mg pana la 350 mg.

Persoanele active, sportivii, adolescentii, femeile insarcinate precum si persoanele varstnice au nevoie de un aport marit de magneziu.

Este si impotriva carceilor.

Sharing

Prospecte.Net recomanda consultarea medicului inainte de orice tratament. Luati medicamente si suplimente numai la indicația medicului.
Toate medicamentele, si chiar suplimentele alimentare care combinate sau in cantitati necontrolate sa dea efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale. Prospectul medicamentului nu este suficient, el trebuie coroborat cu date reale. Unele medicamente pot fi nocive doar în anumite condiții, nespecificate pe prospect. Prospecte.Net nu își asumă responsabilitatea asupra efectelor pe care acest site le are asupra vizitatorilor. Prospecte.Net este un site de consultare si nicidecum unul de tratament.

Acum esti aici: Home » Prospect Magneziu 300mg