Obținut din ingrediente ale căror proprietăți sunt cunoscute din cele mai vechi timpuri, între care Citicolină, Gingko Biloba , coenzima Q10, Cebraoptim este un supliment alimentar recomandat persoanelor care se confruntă cu probleme ale sistemului nervos.

Compozitie

Ingredientele sunt naturale:

 •  Citicolină,
 • Gingko Biloba,
 • Bacoppa monierri,
 • precum și ioni de sodiu, potasiu, calciu și magneziu, au puterea de a menține structura, permeabilitatea și fluiditatea membranelor celulare nervoase, dar și de a ajuta la îmbunătățirea procesului de sinteză a fosfatidilcolinei.

Indicatii terapeutice

Cebraoptim este un supliment alimentar ce este recomandat persoanelor diagnosticate cu boli precum: • Alzheimer,
 • demență senilă,
 • accidente vasculare ori care au suferit traumatisme ori intervenții chirurgicale, deoarece studiile de specialitate au arătat că acest remediu naturist ajută la reducerea edemelor cerebrale ce apar în astfel de afecțiuni.
 • Cebraoptim este responsabil de demielinizarea, adică de stoparea pierderii stratului de mielină care ajută la protejarea și hrănirea celulei nervoase.
Printre altele, Cebraoptim ajută la îmbunătățirea capacității
 • de învățare,
 • de memorare,
 • a fluidității verbale,
 • de eliminarea tracului verbal, panica la examene
 • de concentrare
 • combate depresia, întrucât ajută la sintetizarea și menținerea nivelului neurotramițătorilor acetilcolină, dopamină, adrenalină, nonadrenalină , precum și menținerea nivelului optim al hormonului luteinizant, progesteronului și al testosteronului.

Ajută, de asemenea, la îmbunătățirea funcțiilor cerebrale în hipoxie, encefalopatie hepatică, encefalită, autism, hiperactivitate, dar și sindrom Down, epilepsie, Alzheimer, Parkinson sau alte afecțiuni grave.

 
CebraoptimCare sunt ingredientele din compoziția Cebraoptim și efectele lor în organism:

Citicolină – îmbunătățește circulația sângelui, ajutând astfel la creșterea consumului de oxigen și a metabolismului glucozei, tratează boli vasculare cerebrale, traumatisme craniene și tulburări cognitive ca demență și declin cognitiv, reduce riscul de apariție a accidentelor cerebrale vasculare, îmbunătăesc memoria și funcționarea creierului, deoarece ajută la transmiterea acetilcolinei către creier.

Phosphatidyl Serina – îmbunătățește funcțiile cognitive și capacitatea de memorare, stopează procesele degenerative ale sistemului nervos, fiind recomandat persoanelor diagnosticate cu Alzheimer, demență senilă ori celor care se confruntă cu probleme de memorie.

Coama Leului – o sursă de antioxidanți, minerale, oligoelemente și vitamine, acesta ajută la prevenirea unor tipuri de cancer precum de stomac, de intestin, esofag ori de piele, dar și la tratarea unor infecții, între care cea cu Helicobacter Pylori, candida ori stafilococi.Gingko Biloba – conține flavonoizi și terpenoide, ingrediente care ajută la combaterea tulburărilor de circulație cerebrală, fiind un djuvant în accidentul vascular, dar și în degenerescență maculară și în retinopatia diabetică. Tratează, de asemenea, afecțiunile urechilor și oculare, dar și depresia cronică, ischemia cardiacă ori ateroscleroza.

Centella asiatică – are proprietăți antioxidante, antiinflamatoare și antimicrobiene, , motiv pentru care ajută la tratarea tulburărilor circulatorii, dar și ulcere, anemii, bronșite, hipertensiune arterială.

Bacopa Monnieri – îmbunătățețte funcțiile cerebrale și ale sistemului nervos, combate anxietatea și sporește capacitatea de memorare, fiind indicat chiar și copiilor ori persoanelor cu vârste înaintate.

Griffonia Simplicifolia – combate depresia, anxietatea, precum și insomniile ori tulburările de apetit. Ajută, de asemenea, la menținerea stării de sănătate a sistemului nervos.

Coenzima Q10 – are proprietăți antioxidante, motiv pentru care ajută la întărirea sistemului imunitar, dar combate și afecțiunile cardiovasculare, având puterea de a regla nivelul de colesterol din sânge, dar și glicemia.

Mod de administrare

Cebraoptim este un supliment alimentar recomandat a fi administrat în doză de cel puțin trei capsule pe zi, înainte de masă. Este bine, însă, ca pilulele să fie înghițite cu 200 ml de apă, pentru ca acestea să se dizolve rapid și să acționeze în organism.