Mici secrete mari remedii naturiste

Dă Share să știe și altii!!
Shares

    Mici secrete mari remedii

Aveti pleoapele umflate la trezire? Fumigatiile cu un decoct de seminte de anason macinate, fac minuni!

Anemia determinata de o hemoragie isi poate gasi remediul printr-o cura de caise, cu rezultate comparabile cazului in care este tratata prin cura cu ficat de vitel!

Aveti porii fetei dilatati? Un remediu usor: din parti egale de seminte de castravete, dovleac, pepene galben, se face pudra foarte fina (in rasnita de cafea sau cea de piper). Dizolvam trei linguri din aceasta pudra in lapte sau smantana, se mesteca bine si se obtine o pasta de consistenta unei masti. O aplicam pentru 30 de minute. Se indeparteaza cu apa calduta.

Un mar pe zi va aduce mai mult decat pofta de viata! Consumat la trezire este digestiv, depurativ. Consumat inainte de culcare, poate inlocui pasta de dinti.

Un mar consumat seara este laxativ.

O felie de mar poate sa ne ajute atunci cand avem nevoie sa ne improspatam rapid fata si ne lipseste laptele demachiant.

Celor ce nu le place marul ca fruct, le este usor sa il introduca in portia zilnica, prin adaos la oricare dintre mancaruri, dat prin razatoarea fina.

Gripa va fi mai usor surmontata prin a consuma timp de trei zile doar 500 – 1000 g de mere date prin razatoare.

Sucul de mere va da vigoare aspectului pielii gatului, sanilor si fetei.

Imunitatea corpului contra bacteriilor si longevitatea omului

Se vor putea folosi următoarele plante medicinale: afin, astragalus, căpşun, ceai verde, ciuboţica cucului, echnaceea, ginseng, ginseng siberian, ginko-biloba, hrean, hydrastis, mazăre, măcriş, morcov, noni, nuc, orz, păpădie, pătrunjel, polinesian, rhodiolin, roşiile, ţelina, pin, usturoi, vâsc.

Modul de folosire al plantelor:

Afin (Vaccinum myrtylis) se vor consuma fructele care sunt foarte utile în reglarea digestiei şi întărirea sistemului imunitar. Pentru întărirea sistemului imunitar se consumă zilnic 100 g fructe zdrobite amestecate cu 50 g miere de albine polifloră. Se face sub formă de cură pentru timp de 15-30 zile.

Astragalus (Astragalus membranaceus) are efecte tonice şi întăreşte sistemul imunitar. Se ia câte o jumătate de linguriţă de tinctură diluată la 100 ml apă pe zi. În cazul în care se folosesc capsulele se vor lua 2 capsule pe zi. Una dimineaţa şi una seara.

Cantastim- se găseşte la orice farmacie şi se face câte 1 injecţie subcutanat. În total trebuie 0 injecţii care vor ajuta la întărirea imunităţii organismului. Ajută în cazul gripelor, cancerului sau altor afecţiuni unde este necesar să se întărească imunitatea. Este unul dintre cele mai puternice preparate pentru întărirea imunităţii organismului. Se poate folosi şi la bolile alergice. De asemenea se poate lua concomitent cu alte medicamente.

Căpşuni (Fragaria viridis) se vor consuma de asemenea 100 g de fructe pe zi. În cure de mai lungă durată. Este indicat ca în timpul acesta să se consume de asemenea şi miere de albine, în special polifloră sau de mană câte 50 g pe zi. Ajută la întărirea organismului. Este necesar însă să fie atenţi cei care sunt alergici la acest fruct.

Ceai verde. Un studiu realizat în Japonia a stabilit faptul că ceaiul verde este unul dintre cele mai eficiente medicamente pentru întărirea imunităţii. Se va consuma 2-3 căni pe zi. Este foarte bine să nu se consuma după ore 18 pentru că dă insomnii.

Ciuboţica cucului (Primula officinalis) 2 linguriţe de flori se pun la 250 ml apă clocotită. Se acopere pentru 15 minute, apoi se strecoară. Se consumă 2-3 căni pe zi. Din rădăcină se poate pune 1 linguriţă la 250 ml apă şi se fierbe timp de 5 minute apoi se strecoară. Se pot consuma tot 2-3 căni pe zi. Este şi un bun calmant şi ajută de asemenea la multe afecţiuni respiratorii, etc, întărind şi imunitatea organismului.

Echinacea (Echinaceea purpurea) are efecte tonice asupra sistemului imunitar şi ajută la lupta organismului cu infecţiile. Se va putea lua o jumătate de linguriţă de tinctură la 100 ml apă de 2-3 ori pe zi. Se pot lua de asemenea şi capsule câte 2-3 capsule de 500 mg pe zi. Se va face 4 zile tratament urmat de 4 zile pauză.Germaniu- stimulează imunitatea organismului. De asemenea ajută la mărirea capacităţii de asimilare a oxigenului. Este util în tratamentul tumorilor, deci şi a cancerului pentru că inhibă dezvoltarea tumorilor.

Se găseşte în cantităţi mici în: germeni de grâu, usturoi, ginseng, tătăneasă.

Vezi pretul acumaGinseng (Panax ginseng) ajută la creşterea energiei întregului organism. Se ia jumătate de linguriţă de tinctură în 100 ml apă. Sau se respectă indicaţiile producătorului în cazurile în care s-a luat în alt fel (capsule, etc).

Ginseng siberian (Eleutherococcus senticosus) întru- cât nu se găseşte decât preparat indiferent de unde se procură (farmacii sau magazine naturiste) este foarte bine să se respecte indicaţiile producătorului. Ajută la reglarea întregului organism ajutând inclusiv întăririi imunităţii.

Ginko (Ginko-biloba) şi aceasta se găseşte în magazinele naturiste sau farmacii. Ajută la reglarea activităţii creierului, reglează vasele de sânge şi inima, curăţind de impurităţi şi întăreşte imunitatea. Se ia conform indicaţiilor producătorului. Se poate face tratament de lungă durată.

 

Hrean (Armoracia rusticona) se rade rădăcină de hrean şi se amestecă în părţi egale cu miere de albine. Se pune la rece. Se ia câte 1 linguriţă de 3 ori pe zi. Este foarte util pentru efectul antibiotic şi de stimulare a imunităţii organismului. Se poate face o cură în acest fel de 30 zile.

Hydrastis ( Hidrastis canadensis) plantă din export care se aduce sub formă de capsule sau alte produse farmaceutice. Este o plantă foarte utilă pentru stimularea formării globulelor albe şi în acest fel ajută organismul să lupte cu bolile. Se ia conform indicaţiilor producătorului.

Mazăre (Pisum sativum) se consumă mazăre cât mai multă (100-500g pe zi) în diferite preparate culinare. Ajută la întărirea imunităţii datorită mineralelor care le conţine.

Măcriş (Rumex acetosa) se consumă frunze de măcriş crude sub formă de salate pentru efectul de întărire al organismului. Nu sunt indicate la cei care au anumite perturbări ale asimilării oxidului oxalic).

Morcov (Daucus carota) se consumă sub formă de suc simplu sau în diferite combinaţii cu alte sucuri de fructe sau legume. Este cel mai util suc care se foloseşte pentru întărirea imunităţii organismului.

Noni- capsule de 500 mg. Are un rol deosebit în întărirea imunităţii, digestiv şi combaterea alergiilor şi tumorilor, previne şi combate osteoporoza. Se ia conform prospectului.

Nuc (Juglans regia) se spală 100 g de muguri de nuc apoi se pun şi se zdrobesc. Se pun la fiert în 200 ml apă, până ce lichidul scade la jumătate. Se zdrobesc din nou mugurii cât mai fin şi se amestecă cu 150 g de miere. Se amestecă până la omogenizare. Se toarnă apoi într-un borcan sau sticlă de culoare închisă şi se ţine la rece bine astupat. Copiii între 3-6 ani vor lua câte 1 linguriţă dimineaţa, între 6-9 ani 1 linguriţă dimineaţa şi una seara, între 9-12 ani 3 linguriţe pe zi. Adulţii iau 3 linguri pe zi. Se ia înainte de fiecare masă cu 15 minute. Se ia sub formă de cură, pentru întărirea imunităţii timp de 30 zile. Se combină cu câte o bucată de fagure de albine cu miere cu tot, consumat zilnic.

Orz (Hordeum vulgare) se poate consuma mlădiţe tinere câte 2-3 linguri pe zi. Acestea se macină înainte cu ajutorul maşinii de carne şi se consumă. Există în comerţ şi o serie de preparate din orz verde. Se folosesc conform indicaţiilor producătorului. Ajută la întărirea imunităţii organismului.

Păpădie (Taraxacum officinale) se vor consuma în sezon (primăvara devreme) câte 0 tije de flori. Se rup tijele şi apoi se spală şi înainte de consum se rupe floarea. Se consumă sub formă de cură timp de 30 zile. Ajută la eliminarea toxinelor din organism ajutând ficatul să funcţioneze mult mai bine şi în acest fel ajută la întărirea imunităţii organismului. Frunzele se pot consuma în diferite salate crude în orice cantitate.

Pătrunjel (Petroselinum crispus) salate cu mult pătrunjel şi suc de pătrunjel este indicat pentru întărirea imunităţii organismului, ajutând totodată şi la reglarea glandulară. Este foarte util chiar şi la cancer ajutând şi la combaterea efectelor ne dorite, care sunt prezente în urma curelor cu citostatice sau radioterapie. Este foarte bine ca femeile gravide să nu-l folosească pentru că favorizează contracţiile uterine. Este suficient în toate cazurile 20 ml de 3 ori pe zi în amestec cu 200 ml suc de morcovi sau de sfeclă roşie.

Pin (Pinus silvestris) muguri de pin zdrobiţi 50 g se pun la 250 ml alcool alimentar de 70 grade. Se ţin timp de 15 zile, agitând des, pentru omogenizare, apoi se strecoară. Se va folosi câte 20 picături de 3 ori pe zi diluate în 100 ml apă. Se iau înainte de mese cu 15 minute. Ajută în foarte multe afecţiuni, respiratorii, ficat, inimă, întărirea imunităţii, etc. Pentru întărirea imunităţii se foloseşte sub formă de cură timp de 30 zile pentru efectele maxime pe care le are.

Polinesian Noni (Regele fructelor) este un supliment nutritiv care se găseşte la toate farmaciile şi se va folosi conform indicaţiilor producătorului. Ajută la întărirea imunităţii organismului. Este un sirop care se foloseşte de sute de ani în Polinesia, China, India, etc şi este socotit un adevărat panaceu universal. Ajută foarte mult la întărirea imunităţii organismului. Inhibă şi celulele canceroase prin inhibarea multiplicării lor şi stimularea celulelor T ale sistemului imunitar.

Rodiolin (Rodiola rosea)– este un supliment nutritiv care se găseşte la farmacii. Conţine zinc şi extract de Rodiola rosea. Este un echilibrant al stresului, are efect antidepresiv, stimulează imunitatea organismului, creşte nivelul serotoninei şi al dopaminei, are efect puternic antioxidant, ajută la diabet normalizând producerea insulinei, reglează bătăile inimii, întăreşte imunitatea.

Roşiile (Lycopersicon esculentus) consumul roşiilor proaspete are efect în purificarea sângelui, eliberând toxinele acumulate în organism, ajutând însă la tratarea reumatismului, artrozelor, artritelor. Au efect diuretic şi laxativ uşor fiind utile şi contra constipaţiei. Măreşte rezistenţa organismului la infecţii, întărind sistemul imunitar. Se face cură: în prima săptămână se mănâncă dimineaţa 3-4 roşii, peste zi ar fi bine să mâncaţi mâncare ne gătită (crudă- salate, verdeţuri, grâu germinat, etc). În a doua săptămână la micul dejun şi cină consumaţi numai roşii crude. La prânz nu consumaţi carne. În a treia săptămână rezervaţi micul dejun exclusiv pentru roşii proaspete, iar la prânz şi seara consumaţi numai hrană vegetală. La începutul celei de a 3-a săptămâni rezervaţi-vă 2 zile numai cu roşii, fără alte alimente. Această cură dă rezultate şi în colite, ameliorează simptomele nefritei şi ale litiazei urinare şi biliare. Se poate urma tratamentul şi cura aceasta şi cu suc de roşii, obţinut proaspăt din roşii proaspete şi se poate în amestec eventual cu suc de morcovi cu puţină ţelină pentru gust.

 

Ţelină (Apium graveolens) este foarte indicat să se consume suc de ţelină câte 0-20 ml de 3 ori pe zi, împreună ci alte sucuri. Ţelina ajută în foarte multe cazuri la reglarea hormonală, combate durerile sferei urogenitale şi întăreşte organismul pentru a lupta mai uşor cu boala.

Usturoi (Alium sativum) este cel mai puternic antibiotic natural (contracarează şi efectele radicalilor liberi asupra organismului). Se zdrobesc după curăţare 40 g usturoi (4 linguri de supă pline) şi se lasă la macerat în 200 ml alcool alimentar de 70 grade timp de 15 zile, agitând des. Se strecoară apoi şi se pun câte 0 picături la 100 ml lapte sau apă de 3 ori pe zi. Are o puternică acţiune antibacteriană şi protejează organismul de infecţiile datorate sistemului imunitar slăbit.

Vâsc (Vâscum album) 1 linguriţă de praf de vâsc se pune la 250 ml apă rece şi se lasă peste noapte. Dimineaţa se strecoară fără să se încălzească. Se bea timp de 30 zile câte un astfel de ceai în fiecare dimineaţă. Există şi nişte fiole care conţin extract de vâsc cu care se pot face injecţii pentru întărirea imunităţii.

Reţetă: se ia 50 mg de lăptişor de matcă zilnic timp de 30 zile. Acesta se ţine sub limbă, apoi se înghite. Este mai eficient dacă se va consuma concomitent şi miere de albine în locul zahărului. (Nu se ia în boli endocrine, alergii, diabet, hipertiroidie, agitaţii psihice şi obezitate)

Preparat: se ia un borcan cu capac de 800g. Se pune în el 200 g de polen de albine cumpărat de la Apicola. Se toarnă apoi peste acesta conţinutul a 2 sticluţe de tinctură de echinaceea (60 ml). Se mai pune sucul de la o lămâie bine filtrat să nu conţină pulpă. Se acopere pentru 2 ore borcanul. După aceste 2 ore se ia o lingură (preferabil de lemn) şi se zdrobesc grăuncioarele de polen (sunt învelite în echină de către albine şi organismul nu le poate digera dacă nu sunt zdrobite). Cei care doresc o întărire a organismului mai puternică (dacă nu au dereglări glandulare, diabet, hipertiroidie, agitaţii psihice, obezitate) pot să mai adauge şi 5 fiole de lăptişor de matcă cu solvent (sunt de vânzare la Apicola).

După aceasta se va umple borcanul cu miere polifloră.

Administrare: se va lua de către adulţi câte 1 lingură de 3 ori pe zi, cu 15 minute înainte de fiecare masă până la terminarea preparatului. Cei care au sub greutatea normală vor lua după mese la 15 minute, cei cu greutate peste normal vor lua înainte „taie pofta de mâncare”. Copiii peste 5 ani vor lua câte 1 linguriţă de 3 ori pe zi. Cei slabi după mese şi cei graşi înainte de mese.

Este un preparat foarte util pentru întărirea imunităţii. Se poate lua de 2 ori pe an.

Se interzice la: diabet, hipertiroidie, boli psihice, dereglări endocrine.

Iaurtul- s-a stabilit de cercetătorii Americani că cei care consumă zilnic iaurt sunt feriţi de o serie de boli întărind sistemul imunitar. Introdus în vagin apără de o serie de infecţii şi chiar vindecă. Consumat ca aliment apără de o serie de afecţiuni şi întăreşte imunitatea ajutând la lupta contra infecţiilor. Scade colesterolul, conţine prostaglandine E2 care luptă cu ulcerul şi sunt o protecţie contra alcoolului şi tutunului. De asemenea ajută la lupta contra cancerului inclusiv cel de sân sau alte localizări. Stimulează activitatea creierului. Conţine calciu în cantitate mare care este asimilat foarte bine de către organism. De asemenea conţine potasiu care ajută la reglarea tensiunii arteriale.

Vir Ago- stimulează sistemul imunitar şi protejează organismul contra bacteriilor şi viruşilor.

Tinctura de trei fraţi pătaţi.

Viola tricolor.

Produsă de Dacia Plant Sebeş.

Acţiuni.

Intern: antispastic, fluidifică secreţiile bronşice, expectorant, antialergic, catalizează eliminarea produşilor de dezasimilaţie, depurativ, diuretic, emetic (vomitiv), laxativ, stimulent al activităţii rinichilor, colagog, sudorific.

Indicaţii.

Intern: astm, bronşită astmatiformă, boli respiratorii cronice, bronşită tabacică, tabagism, alergie la diferite etiologii, bronşită şi astm alergic, rinită alergică, rino-sinuzită, acnee juvenilă, acnee rozacee, psoriazis, dermatoze rebele la alte forme de tratament, furunculoză, adjuvant în tuberculoză cutanată, gută, reumatism cronic, reumatism degenerativ, deficienţe imuniotare, predispoziţie la răceli şi gripe, intoxicaţii diverse, hepatită (adjuvant), insuficienţă renală, adjuvant în scleoza multiplă şi tumori benigne, constipaţie cronică, în curele naturale de dezintoxicare a organismului, hemoroizi, varice, ciroză, edeme asociate bolilor cardiovasculare.

Contraindicaţii: nu se cunosc.

Tinctura de vâsc.

Viscum album.

Produs de Dacia Plant Sebeş.

Acţiuni.

Intern: antispasmodic, calmant psihic blând şi eficient, citostatic, imunostimulator bun, purgativ tonic cardiac, hipotensiv, vermifug, diuretic.Extern: antinevralgic, calmant.

Indicaţii.

Intern: tuse, tuse convulsivă sau spasmodică, astm bronşic, crize astmatice care apar pe fondul de tensiune psihică, adjuvant în epilepsie şi crize nervoase, isterie, nevroză, ameţeli (vertij), hipertensiune arterială (inclusiv formele cu tensiune oscilantă( şi tulburări atribuite hipertensiunii arteriale, arterioscleroză, accidente vasculare (profilaxie, combaterea sechelelor) tulburări de menopauză (mai ales nervoase şi cardio-vasculare), balonări, inflamaţii ale aparatului digestiv, sughiţ, scăderea imunităţii, predispoziţie la viroze, tulburări de imunitate datorate bătrâneţii, leucemie (adjuvant), boala canceroasă (adjuvant), afecţiuni ganglionare, tremurături ale corpului, sterilitate (mai ale cea asociată cu bolile cardio-vasculare sau nervoase), hemoragii uterine, edeme, albuminurie, degerături.

 

Extern: leucoree, gută, sciatică.

Precauţii: supradozarea vâscului provoacă febră, frisoane, hipotensiune.

Contraindicaţii: vâscul este contraindicat persoanelor hipotensive, hipotone şi celor care sufere de angină pectorală.

Detoxifiant.

Drenor şi purificator natural al organismului- Uz intern.

Preparat de Dacia Plant Sebeş.

Aşa cum o arată şi numele, acest remediu este prin excelenţă destinat eliminării substanţelor toxice sau nefolositoare din organism. Componenta sa de bază este tinctura din fructe de soc, un remediu tot mai celebru datorită efectelor sale de drenaj, de eliminarea apei din ţesuturi şi de reglarea greutăţii corporale. Însă acest produs are o acţiune mult mai complexă decât simpla tinctură din fructe de soc, el fiind recomandat în bolile de metabolism, de piele, ca adjuvant în afecţiunile degenerative, precum şi în bolile care apar datorită alimentaţiei incorecte sau ca urmare a încetinirii proceselor de eliminare a substanţelor reziduale din organism. Una din calităţile sale de bază este aceia de bază este aceia că face aşa numita „pregătire a terenului” sau drenajul (cum este numit în homeopatie), care permite ulterior o acţiune mai eficientă a celorlalte remedii naturale destinate tratării diferitelor boli şi tulburări.

Iată în continuare acţiunile şi indicaţiile acestui remediu, care decurg din proprietăţile farmacodinamice ale extractelor vegetale din componenţa sa:

Acţiuni: antialergic, antigutos şi antireumatic puternic, antioxidant, antiseptic mediu-slab, carminativ uşor, coleretic şi colagog mediu, diuretic şi depurativ puternic, expectorant, hipoglicemiant uşor, laxativ puternic, tonic amar, tonic hepatic, determină o scădere rapidă în greutate prin eliminarea surplusului de apă, prin normalizarea metabolismului şi stimularea funcţiilor de eliminare.

Indicaţii: constipaţie, constipaţie atonă, gută, reumatism, alergie, dermatoză alergică, acnee, eczeme infecţioase rezistente la tratament, sclerodermie (adjuvant), psoriazis (adjuvant), îngrăşare, obezitate, celulită, acumulare de apă în ţesuturi, îmbătrânire prematură, aspect îmbătrânit al pielii, intoxicaţii diverse (dar nu în faza acută), imunitate slăbită, atonie digestivă, hemoroizi.

Alte utilizări interne: varice şi tromboflebită, diabet (mai ales atunci când este asociat cu îngrăşare sau cu valori crescute ale colesterolului), tabagism şi alcoolism (este extrem de util în cure dedezintoxicare), adjuvant în afecţiuni tumorale (mai ales atunci când sunt însoţite de constipaţie), tulburări menstruale şi tulburări endocrine în general (pregăteşte foarte bine terenul pentru tratamente cu remedii naturale cu efect reglator hormonal), afecţiuni bronho-pulmonare cronicizate, adjuvant în ischemia cardiacă asociată cu îngrăşarea, adjuvant în arterita obliterantă.

Contraindicaţii: colită de fermentaţie, diaree cronică, slăbiciune fizică marcantă.

Se indică folosirea următoarelor suplimente naturale de la Walmark: super vitamina C, Ursuleţi, Spirulină, Imuno Spectrum, spirulină +Carob, Minimarţieni, Imunoactiv.

Picături Beres Plus- Beres drops plus.

Soluţie orală în picături.

Producător Beres Pharmaceuticals Co.Ltd Budapesta Szepvolgyi ut. 135.

Picăturile Beres plus conţin minerale şi microelemente indispensabile din punct de vedere fiziologic, care sunt legate de molecule organice. Previne şi tratează bolile cauzate de deficienţa acestor elemente. Are efect imunomodulator.Compoziţie mg/ml: în 1 ml (18 picături) soluţie: Fier (Fe) ,2,0, Zinc (Zn) 1,1, Magneziu (Mg) =,40, Mangan (Mn) 0,31), Cupru (Cu) 0,25, Molibden (Mo) 0,19, Vanadiu (V) 0,12, Nichel (Ni) 0,11, Bor (B) 0,0, Fluor (F) 0,090, Cobalt (Co) 0,026.

Alte ingrediente: acid ascorbic, acid succinic, acid tartric, tartrat de potasiu şi sodiu, Glicocol, Edetat de sodiu, Glicerină.

Excipienţi: acid sulfuric, apă purificată.

Indicaţii terapeutice:

Pentru complectarea necesarului de microelemente:

-În prevenirea scăderii rezistenţei organismului, în infecţii, în special răceli şi viroze repetate.

-În alimentaţia unilaterală (diete, cure de slăbire, vegetarieni) şi activităţi cu efort fizic susţinut.

-În stări de oboseală, lipsa poftei de mâncare, slăbire fizică, insomnii, precum şi în stări de convalestecnţă după boli sau operaţii.

-Convalescenţă după diferite boli sau operaţii.

-În terapii postoperatorii cu citostatice şi radiaţii precum şi în bolile osteo-articulare.

Contraindicaţii: alergie la metale, boala Wilson, acumulări accentuate de fier (hemocromatoză, sideroblastoză, sideroză cauzată de transfuzii), insuficienţă renală acută.

Mod de administrare: timp de 3 luni după următoarea schemă: în primele două luni de tratament se administrează 2-3 picături x20 picături pe zi, începând din luna a treia se administrează 2-3 x 15 picături pe zi. Preparatul se administrează în timpul meselor cu minimum 100 ml lichid (apă, suc de fructe, sirop, ceai slab) întotdeauna cu 50 mg de vitamina C care determină o mai bună absorbţie a substanţelor minerale. Nu se recomandă administrarea preparatului în lapte sau cafea.

Efecte secundare: în cazuri extrem de rare au fost semnalate reacţii de hipersensibilitate (de ex: urticarie, eritem, prurit) tulburări gastrointestinale slabe, care nu necesită întreruperea tratamentului.

Interacţiuni medicamentoase: se evită administrarea împreună cu produsele cu conţinut de fier, alte concentrate cu microelemente, tetraciclină, penicilină şi antiacide (defavorizează absorbţia).

Atenţie: medicamentul Picături Beres Plus se poate administra alături de alte medicamente dar se recomandă 30 minute între cele 2 administrări.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Continuand vizitarea acestui site veti fi de acord cu politica cookie. ...mai multe informatii

Setarile cookie face ca experienta sa fie una placuta, cookieurile sunt pentru personalizarea publicitatii si a linkurilor afiliate. Nu stocam IP-uri de nici un fel. Dand Accept, sunteti de acord. Sanatate!

Close