Prospect Alfor – T – impotriva transpiratiei picioarelor

Sharing

Alfor-T crema impotriva transpiratiei si mirosului neplacut al picioarelor 20 ml

Crema hidrosolubila (lipogel) contra transpiratiei picioarelor, care se absoarbe rapid, fara sa lase urme. Actiunea sinergica a ingredientelor, incorporate intr-o baza de crema hidofila, conduce la micsorarea cantitatii de lichid sudoripar, impiedica proliferarea bacteriilor, care conduc la descompunerea substantelor organice, si indeparteaza mirosul neplacut al picioarelor.

Extractul din scoarta de stejar confera produsului proprietati antimicrobiene si astringente, reducand activitatea glandelor sudoripare, iar acidul boric, formolul si alaunul de potasiu impiedica acumularea transpiratiei si descompunerea ei, inlaturand mirosul neplacut.

Compozitia produsului
Extract din scoarta de stejar, acid boric, formol, alaun de potasiu si excipienti.

Indicatii de utilizare
In combaterea transpiratiei exagerate a picioarelor (hiperhidroza).

Mod de utilizare
Produsul se aplica pe pielea curata si uscata, in strat subtire.

Prezentare
20 ml

Vezi pretul acuma

Alfor T spray impotriva transpiratiei, Tis Farmaceutic, 110 ml

Alfor-T spray impotriva transpiratiei – solutie, sub forma de spray, impotriva transpiratiei excesive a picioarelor, antebratelor si axilelor.

Principii active: alaun de potasiu, extract de coada-soricelului.
  • alaunul de potasiu prezinta actiune antiseptica si astringenta, inhiband proliferarea bacteriilor care genereaza mirosul neplacut de transpiratie.
  • extractul de coada soricelului, prezinta, de asemenea, o actiune puternic astringenta si ajuta la eliminarea toxinelor din organism.

Pret Alfor T spray impotriva transpiratiei 110 ml = 7.5 LEI 

 

Sharing

Prospecte.Net recomanda consultarea medicului inainte de orice tratament. Luati medicamente si suplimente numai la indicația medicului deoarece combinate sau in cantitati necontrolate sa dea efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale.

Acum esti aici: Home » Prospect Alfor – T – impotriva transpiratiei picioarelor
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!