Prospect Borozin – miros neplacut al picioarelor

Sharing

 Borozin (5 plicuri) – pentru incaltaminte 

Prezentare:
cutie cu 5 plicuri pulbere a 5 g.

Este formula cea mai eficienta pentru eliminarea transpiratiei picioarelor si mirosului neplacut al picioarelor. BOROZIN normalizeaza perspiratia picioarelor si impiedica aparitia germenilor responsabili de descompunerea acesteia asigurand o igiena impecabila care protejeaza piciorul de posibila grefare a microbilor si ciupercilor.
BOROZIN indeparteaza definitiv si pe o perioada indelungata mirosul neplacut al picioarelor, asigurand confortul Dvs. si a tuturor celor din jur.

 Compusii biologic activi continuti: Acid boric, calamina, acid salicilic, alcamfor, mentol, carbonat de magneziu, oxid de zinc, stearat de zinc, talc.

Borozin- pentru incalamite si picioare urat mirositoare
Borozin- pentru incalamite si picioare urat mirositoare

Afectiuni:

ESTE DEMONSTRAT STIINTIFIC ROLUL ACESTOR COMPUSI IN IGIENA PICIOARELOR AFECTATE SAU CU TENDINTA LA: transpiratie abundenta, miros neplacut, micoza unghiala (ciuperca a unghiei), micoza podala (ciuperca a piciorului).

Mod de administrare:
in fiecare dimineata, timp de cinci zile consecutiv, se presara continutul unui plic in cei doi pantofi care se poarta de-a lungul zilei respective

 
Un tratament complet de 5 zile indeparteaza transpiratia si mirosul neplacut al picioarelor pentru cel putin 4 luni.
 
Contraindicatii: a nu se lasa la indemana copiilor. A nu se utiliza la copii de sub 3 ani.
Efecte adverse: alergia la unele componente. In acest cazuri suspendati imediat utilizarea.
 

Pret Borozin 5 plicuri : 37.55 RON

Sharing

Prospecte.Net recomanda consultarea medicului inainte de orice tratament. Luati medicamente si suplimente numai la indicația medicului deoarece combinate sau in cantitati necontrolate sa dea efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale.

Acum esti aici: Home » Prospect Borozin – miros neplacut al picioarelor
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!