Prospect Exa Gel | Uscaciune vaginala Menopauza

Sharing

Prospect EXA GEL

5ML NR. 5 GEL VAGINAL CU APLICATOR

Indicații de utilizare:

Poate fi utilizat pentru a sprijini regenerarea mucoaselor vaginale cauzate de:

– uscăciunea vaginală asociată cu modificări hormonale în toate etapele vieții unei femei, în special în perioada menopauzei, după naștere, în timpul alăptării și după chimioterapie și radioterapie.

– abraziune sau alți factori asociați cu superinfecția

Protejează tactica și restabilește starea fiziologică naturală a membranei vaginale după intervențiile ginecologice, atenuează simptomele atrofiei vaginale, adică mâncărime, arsură, umflare, roșeață, secreție nedorită, senzație de etanșeitate a țesuturilor sau disconfort în timpul actului sexual.

Ingrediente active: acid hialuronic, acid lactic

Contraindicații:

În caz de hipersensibilitate la oricare dintre componentele gelului și inflamație cronică și acută, manifestată prin secreții mucoase purulente sau profuse, necesitând consultarea unui medic ginecolog

Mod de aplicare:

Spălați-vă bine pe mâini înainte de utilizare.

Pentru aplicare, îndepărtați capacul aplicatorului, apoi introduceți vârful alungit în vagin și strângeți conținutul gelului din aplicator.

Folosiți un aplicator pe zi noaptea sau până la contactul sexual programat. Pentru a evita o ușoară ieșire (scurgere) a gelului, se recomandă utilizarea garniturilor. Proiectat numai pentru uz vaginal. Aplicatorul folosit trebuie aruncat. Nu folosiți aplicatorul de mai multe ori.

Sharing

Prospecte.Net recomanda consultarea medicului inainte de orice tratament. Luati medicamente si suplimente numai la indicația medicului deoarece combinate sau in cantitati necontrolate sa dea efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale.

Lasă un comentariu

Solve : *
17 + 25 =


Urmatorul regulament trebuie acceptat pentru a publica comentariul:

In conformitate cu GDPR va anunt ca emailul si comentariul d-voastra va fi stocat .  Pentru mai multe detalii vizitati Politica cookie. Sau scrieti-ne pe pagina de Contact.

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acum sunteti aici: Home » Prospect Exa Gel | Uscaciune vaginala Menopauza