StresControl Prospect – antistres linistire calmare

Sharing

Stres Control

StresControl Naturalis este un supliment alimentar ce contine extracte de valeriana si sunatoare, magneziu si vitamina B6, ingrediente cu efecte benefice asupra starilor emotionale si a capacitatii organismului de a se adapta la stres.

Prospect: Informatii pentru utilizator

Ce contine StresControl?

Valeriana este una dintre cele mai folosite plante din lume. De-a lungul timpului, diverse studii au certificat proprietatile sale terapeutice, in special in cazul tulburarilor emotionale, precum si a bolilor fizice asociate lor. In conditii de stres, organismul secreta hormonii de stres, adrenalina si noradrenalina, in circulatia sangvina. Consecinta este cresterea frecventei cardiace, constrictia vaselor de sange, cu cresterea tensiunii arteriale si aparitia riscului de hipertensiune arteriala.

Astfel, valeriana imbunatateste capacitatea organismului de a se adapta sau de a reactiona adecvat la stres. De asemenea, are efecte benefice in caz de insomnie nervoasa, precum si crampe musculare (unul dintre simptomele stresului) sau indigestie.

Zeci de studii au aratat ca sunatoarea este un remediu extraordinar in combaterea stresului, insomniei, depresiei usoare si moderate, tulburarilor afective cauzate de stres. In aceste cazuri, este nevoie de administrare de lunga durata. 

Magneziul contribuie la procesul de diviziune celulara, la sinteza normala a proteinelor. Totodata, este considerat tonic general, avand efect regenerator, antidepresiv si tranchilizant.

Vitamina B6 intervine in mod esential in buna functionare a sistemului nervos si are un rol important in asimilarea grasimilor si proteinelor.

Cum se administreaza Stres Control?

Mod de administrare STRES CONTROL:

Administrare orala: 1 -2 capsule, de 2 ori pe zi. Capsulele de StresControl se înghit întregi, cu un pahar cu apa.

StresControl pentru o viata mai linistita
StresControl pentru o viata mai linistita

Acest produs este un supliment alimentar si nu poate înlocui un regim alimentar variat.

A nu se depasi doza zilnica recomandata.

A nu se consuma inainte de data de expirare înscrisa pe ambalaj.

Cum ne poate afecta Stresul in viata de zi cu zi?

Stresul poate avea un impact serios asupra sanătăţii mai ales dacă este vorba despre stres cronic. Stresul afectează inima şi vasele de sânge, sistemul nervos şi sistemul imunitar, poate cauza dificultăţi de concentrare, schimbări de dispoziţie, anxietate.

Deasemenea poate determina agravarea unor boli preexistente cum ar fi afecţiunile coronariene, diabetul sau astmul bronşic. în timp poate duce la depresie, tulburări de comportament în relaţiile cu cei din jur, rezultate nesatisfăcătoare la locul de muncă sau la şcoală.

În timpul stresului, organismul secretă un hormon ce accelerează frecvenţa cardiacă şi consumul de energie. Toate organele (inima, vasele sanguine, creierul, sistemul imunitar, plămânii, sistemul digestiv) se pregătesc să înfrunte pericolul. Este ceea ce se numeşte răspuns la stres de tip “luptă sau fugă”. Acest răspuns poate fi de o intensitate diferită, de la nesemnificativ la foarte intens în funcţie de fiecare situaţie în parte. Atunci când situaţia stresantă este depăşită, funcţiile organismului revin la normal.

Unele tipuri de stres sunt normale şi chiar necesare pentru a face  viaţa interesantă şi provocatoare. Răspunsul la stres poate fi benefic atunci când este necesară o reacţie rapidă. Deasemenea poate interfera cu abilitatea de a executa unele manevre complexe. Dacă apar prea multe situaţii stresante într-un interval de timp, atunci pot apărea alte probleme de sănătate, chiar şi depresia. Vestea bună este că există din ce în ce mai multe metode de relaxare şi prevenire a stresului cotidian.

Oare este legătură intre stres şi cancer?

Dr Barry Betman argumentează:

“Cu toate că genomul uman a fost inventariat, speranţele referitoare la folosirea manipulării genetice în tratarea şi eradicarea cancerului sunt mult mai mici decât se anticipa până acum. Predispoziţia genetică pare a contribui la riscul de apariţie a cancerului sub 50 % (42 % pentru cel de prostată, 35 % pentru cel colonorectal şi 27% pentru cel de sân  ). De o deosebită importanţă: apariţia şi evoluţia cancerului sunt conectate la un stil de viaţă necorespunzător (fumat, dietă greşită, consumul exagerat de alcool, stres/suprasolicitare ), precum şi expunerea la factori chimici sau de mediu nociv, infecţiile virale şi mutaţiile genetice întâmplătoare.”

Analizând 45.000 de gemeni (din Suedia, Danemarca şi Finlanda), riscul de a avea cancer (prostată, sân sau colonorectal) la gemenii identici a fost de 11-18% de a avea acelaşi tip de cancer până la vârsta de 75 de ani, iar pentru gemenii diferiţi sau pentru fraţi riscul de a fae cancer este mai mic de numai 3-9%.

Dr Barry Bitmann prezintă noile descoperiri de o deosebită importanţă în înţelegerea legăturilor între eficienţa tratamentelor de cancer şi stresul în  perioada tratamentului. În cadrul Departamentului  de Şiinţe şi Tehnologii Biomedicale ale Universităţii Udine din Italia s-a realizat următorul experiment în 2 etape:

-La 2 grupe de şoricei li s-au injectat celule tumorale pe plămâni şi s-a examinat starea lor după 21 de zile. Grupul de control nu a fost tratat cu nimic, pe când grupul experimental a primit timp de 6 zile pudră alimentară conţinând  Cytoxan (un citostatic foarte eficient în tratarea cancerului de plămân la om). Rezultatul a confirmat eficienţa tratamentului deoarece toţi cei 10 şoricei din lotul martor (care nu au primit tratamentul ) au dezvoltat tumori detectabile , pe când niciunul din cei  10 şoricei din lotul experimental nu au prezentat nimic la microscopul stereo de examinare.

S-au luat alte 2 loturi a câte 17 şoricei cărora li s-au oferit condiţii optime de viaţă (fără nici un fel de situaţie stresantă) : fără înghesuială, cu un ciclu optim de lumină şi întuneric, la temperatură optimă, alimentaţie la ore fixe cu minim de intervenţie din partea experimentatorilor. Ambelor loturi le-au fost injectate celule tumorale  tumorale de plămâni  şi ambele grupe au primit timp de 6 zile pudra de Cytoxan. Lotului experimental i s-a aplicat timp de o oră pe zi în fiecare din cele 6 zile ale tratamentului un strs minor (li s-a legat de un picioruş câte o mică plăcuţă de plastic ). În lotul martor 4 din cei 17 şoricei au fost complet vindecaţi, iar supravieţuirea ultimilor a fost prelungită, pe când în lotul experimental efectul benefic al tratamentului cu Cytoxan a fost complet anulat  deoarece niciunul din cei 17 nu s-a vindecat , iar supravieţuirea lor a fost identică cu un al 3-lea lot care nu a primit nici un tratament.

Vezi pretul aici

Aceste ultime cercetări confirmă cercetările anterioare din 1998 şi 1994 ce au demonstrat efectul stresului de reducere a limfocitelor de tip T şi o creştere  substanţială a riscului de metastazare.

Sharing

Voteaza si comenteaza cum ti-a folosit, sa stie toti parerea ta!

Foarte NemultumitNemultumitOKMultumitFoarte Multumit ( 28 -voturi, Media: 3,18 out of 5)

Încarc...

 

Comentarii Pareri
 

Lasă un comentariu

Solve : *
22 + 3 =


Urmatorul regulament trebuie acceptat pentru a publica comentariul:

In conformitate cu GDPR va anunt ca emailul si comentariul d-voastra va fi stocat .  Pentru mai multe detalii vizitati Politica cookie. Sau scrieti-ne pe pagina de Contact.

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acum esti aici: Home » StresControl Prospect – antistres linistire calmare