Tratament Diabet zaharat

Sharing

Diabetul zaharat se trateaza cu decoct de cicoare

O reteta foarte indicata diabeticilor este urmatoarea: o linguri de spini de brusture se pun intr-un ceainic emailat impreuna cu 400 de mililitri de apa fierbinte; se lasa la infuzat 30 de minute; se bea in trei doze pe parcursul zilei. Consumarea de suc natural de lamii, proaspat stors curata singele de grasimi. Foarte indicat este de asemenea decoctul de cicoare, fara zahar, care trebuie baut de citeva ori pe zi. Fierbeti frunze de maslin si beti din acest ceai cite un pahar pe zi.

Se amesteca o lingura de spini de brusture, o lingura de frunze de afin, o lingura de pastai de fasole; se pun intr-un ceainic si se acopera cu un litru de apa fierbinte, se acopera vasul si se lasa la infuzat o ora. Dupa aceea se strecoara, se storc plantele si se pastreaza intr-un loc intunecos si rece nu mai mult de doua zile; se administreaza cite un pahar din infuzia calduta de trei ori pe zi. Urmatoarea reteta este indicata atit impotriva diabetului, cit si in cazul altor boli interne. Nuci verzi, adunate inainte de 7 iunie, se taie marunt si se pun in apa fierbinte (in proportia 10 grame de nuci la un pahar de apa), se acopera vasul cu un capac si se lasa la infuzat 15 minute; se bea asemenea unui ceai caldut. 100 de grame de frunze de afin (culese in mai-iunie) se pun la uscat, apoi se pun intr-un litru de apa fierbinte, se acopera vasul cu un capac si se lasa in baie de aburi 15 minute; se lasa sa se raceasca la temperatura camerei timp de 45 de minute, se strecoara si se pastreaza intr-un loc intunecos si rece nu mai mult de doua zile.

Se administreaza din infuzia calduta cite o jumatate de pahar de patru-cinci ori pe zi, inainte de masa. 20 de grame de fructe si frunze de fragi de padure se pun intr-un vas emailat, se adauga un pahar cu apa fierbinte, se acopera vasul si se pune la baie de aburi 15 minute; se lasa sa se raceasca la temperatura camerei timp de 45 de minute, se strecoara si se bea pe parcursul zilei. 100 de grame de seminte de ovaz se pun intr-un vas emailat, se adauga 600 de mililitri de apa fierbinte, se acopera vasul si se pune in baie de aburi 15 minute; se lasa la racit la temperatura camerei timp de 45 de minute, se strecoara si se adauga apa pina se ajunge la volumul initial; se pastreaza intr-un loc rece nu mai mult de doua zile; se bea cite o jumatate de pahar de trei-patru ori pe zi, inainte de masa. Foarte indicat in caz de diabet, anemie este pepenele.

Sharing

Prospecte.Net recomanda consultarea medicului inainte de orice tratament. Luati medicamente si suplimente numai la indicația medicului deoarece combinate sau in cantitati necontrolate sa dea efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale.

Acum esti aici: Home » Tratament Diabet zaharat
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!