Astenie generala

Sharing

Astenie

Este o stare de oboseală, de diminuare a forţelor, de scădere generală a rezistenţei organismului.

Se tratează cu următoarele plante medicinale:

Urzică

Planta, aşa cum am arătat de nenumărate ori, putând să reînnoiască şi să purifice sângele, are şi efect terapeutic asupra asteniei, pentru că totdeauna boala este mascată si de anemie.

Se utilizează o linguriţă plină cu urzici uscate la o ceaşcă de ceai. Se opăreşte cu apă fierbinte şi se lasă să stea o jumătate de minut. Se strecoară şi se beau, cu înghiţituri mici, până la patru căni pe zi.

Cretisoară

Se foloseşte o linguriţă de creţişoară la o ceaşcă de ceai. Se opăreşte şi se lasă „să tragă“ o jumătate de minut. Se strecoară şi se consumă, zilnic, până la trei căni din ceaiul obtinut.

Obligeană

O linguriţă rasă cu rădăcină de obligeană mărunţită se pune într-o ceaşcă cu apă rece. După 12 ore se încălzeşte amestecul, se strecoară şi se consumă o cană zilnic, care se bea în şase înghiţituri! De preferat, ceaiul se păstrează cald într-o sticlă tip termos.

Drăgaică (sânziene)

O linguriţă plină-vârf cu drăgaică se opăreşte cu apă fierbinte într-o ceaşcă de ceai. După o jumătate de minut se strecoară şi se bea în înghiţituri mici. Doza zilnică: două până la trei căni

Astenie generalizata

Sharing

Prospecte.Net recomanda consultarea medicului inainte de orice tratament. Luati medicamente si suplimente numai la indicația medicului deoarece combinate sau in cantitati necontrolate sa dea efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale.

Acum esti aici: Home » Astenie generala
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!