Forfemina Prospect

Sharing

Prospect Forfemina

4 Femina – Zdrovit

supliment alimentar
Diminueaza efectele secundare ale contraceptvivelor orale. Forfemina ajuta la mentinerea unei greutati corporale optime, creste libidoul, elimina surplusul de apa din organism, avand si actiune hepatoprotectoare si coleretica.

Extractul de Ceai Verde are efect antioxidant si hipocolesterolemiant, creste diureza, stimuleaza arderea grasimilor si creste consumul de energie al organismului.

Cromul,un oligoelement implicat in metabolismul si stocarea carbohidratilor si lipidelor, indeplineste un rol important in reglarea glicemiei si in reducerea nivelului lipidelor serice.

In combinatie, cele doua ingrediente ajuta la mentinerea unui control eficient al greutatii corporale,contribuie la arderea grasimilor si la mentinerea lor la un nivel scazut, intensifica procesele metabolice. Acidul folic are un rol important in asimilarea substantelor nutritive din alimente si la utilizarea superioara a proteinelor, precum si la formarea de celule noi in organism.

Extractul de Urzica este diuretic , detoxifiant si combate celulita, ajutand la pastrarea unei stari generale bune .

For Femina
For Femina

Actiune hepatoprotectoare si coleretica : 
Extractul de Anghinare are actiune antioxidanta si efect coleretic ,stimuleaza functionarea celulei hepatice si reduce nivelul colesterolului din sange.

Mod de administrare 4Femina : 
1 comprimat pe zi . 

Compozitie:
1 comprimat filmat contine: Acid folic 200 mcg, crom 20 mcg, extract de Guarana 100 mg, Pulbere din suc de Anghinare 100 mg, Extract de Urzica 50 mg, Extract de Ceai Verde 50 mg.
Ingredientele acestui supliment nu influenteaza eficienta contraceptivelor orale sau a plasturilor .

Prezentare Forfemina:
28 comprimate

A nu se depasi doza zilnica recomandata!
A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici!
Supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta diversificata si echilibrata si un mod de viata sanatos.

Producator:
Zdrovit

ForFemina alunga efectele nedorite ale contraceptivelor orale

Pentru evitarea unei sarcini nedorite, majoritatea femeilor apeleaza la contraceptive. Cele mai uzuale contraceptive sunt anticonceptionalele hormonale cu administrare orala. Aceste anticonceptionale isi fac treaba protejand femeile de o sarcina nedorita dar… au in acelasi timp si unele efecte secundare.

Dintre efectele secundare ale contraceptivelor hormonale pe care ForFemina (4 femina) le contracareaza, putem enumera: cresterea in greutate, scaderea libidoului, retinerea de apa in organism si suprasolicitarea ficatului.

Nu sustinem ca For Femina te ajuta sa slabesti dar, putem spune ca 4 Femina te ajuta sa nu te ingrasi mai mult ca atunci cand nu ai folosi contraceptivele hormonale.

Forfelina , mai bine spus ForFemina (4Femina – asa cum scrie pe eticheta) contine printre altele:

  • Extractul de Ceai Verde are efect antioxidant și diuretic, iar în combinație cu Cromul care reglează glicemia și estompează nevoia de dulce, ajută la menținerea unui control eficient al greutății corporale, contribuie la arderea grăsimilor și intensifică procesele metabolice;
  • Extractul de Guarana crește libidoul, grație rolului său în menținerea unui nivel adecvat de energie și vitalitate;
  • Extractul de Urzică este diuretic, detoxifiant și combate celulita;
  • Extractul de Anghinare stimulează funcționarea celulei hepatice și reduce nivelul colesterolului în sânge.

4Femina nu influienteaza negativ efectele contraceptivelor putand fi administrat o lunga perioada de timp.

Sharing

Prospecte.Net recomanda consultarea medicului inainte de orice tratament. Luati medicamente si suplimente numai la indicația medicului deoarece combinate sau in cantitati necontrolate sa dea efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale.

1 thought on “Forfemina Prospect”

  1. Imi puteti spune va rog daca pot folosi 4femina tot timpul de cand incep cu anticonceptionalele, chiar si un an fara pauza?

Comments are closed.

Acum esti aici: Home » Forfemina Prospect
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!