Prospect Natmax

Sharing

Natmax

Descrierea produsului :-
 Antioxidanții din capsulele Natmax  îmbunătățesc memoria și funcția creierului , a organele vitale inima, ficatul și  să nu fie afectati de radicalii liberi.

dozaje:

1 capsulă de Natmax o dată sau de două ori pe zi oral după masă cu apa

Natmax capsule reprezintă un produs de natură vegetală care conţine 150 mg de extract din seminţe de struguri (Vitisvinifera).
Este recomandat a fi utilizat incalitate de antioxidant.
 
COMPOZITIE:
1 capsulăconţine:
Vitisvinifera………….. 150 mg
Excipienţi………………….. g.s.
 
DESCRIERE:
Extractul obţinut din seminţele de struguri (Vitis vinifera) este un antioxidant puternic care protejează celulele corpului de leziunile oxidative şi previne îmbătrînirea prematura.
 
Ca antioxidant, extractul din Vitis vinifera este de 50 de ori mai puternic decât vitamina E şi de 20 de ori mai puternic decât vitamina C. Este, de asemeni, util In reducerea stresului oxidativ, modularea cascadei inflamatorii, îmbunătăţirea funcţiei endoteliului vascular şi protejarea de episoadeleaterotrombotice, inclusiv schemia miocardică, precum şiîn inhibarea agregării plachetare.
Extractul din seminţe de struguri îmbunătăţeşte semnificativ parametriimetabolizmului glucidic şi marcherii stresului oxidativ pacienţilor cu diabet zaharat tip 2, la subiecţii obezi,cu sindromul metabolic, care sunt In grupul de rise crescut de dezvoltare a evenimentelor cardiovasculare. NATMAX ajută în prevenirea hiperlipidemiei şi obezităţii.
 
Este, de asemeni, util In hipertensiunea arterială, deoarece posedă acţiune hipotensivă atât sistolică, cît şi diastolică. Extractul din Vitis vinifera s-a dovedit a fi eficient In prevenirea cataractei. Bioflavonoizii din extractul din Vitis vinifera pot încetini probabilitatea dezvoltarii unortipuri de patologii tumorale.
 
in calitate de antioxidant, NATMAX poate fi recomandat în caz de diabet zaharat, hipertensiune arterială, hiperlipidemie, maladii cardiace, cancer sau cataract. Natmax poate fi de ajutor in tratamentului SPM(sindromului premenstrual),prin reducerea edemului tisularşi normalizarea balansului hormonal.
 
DOZE ŞI MOD DE ADMINISTRARE:
1-2capsule pezidupă mesesau conform indicaţiilor  medicului.
 
CONTRAINDICATII:
 
NATMAX nu este recomandat persoanelor alergice la extractul din Vitis vinifera. Este contraindicat femeilor însărcinate sau mamelor care alăptează, precum şi copiilor cu vârsta sub 18 ani. De asemeni, nu este recomandat pacienţilor critici.
Valoarea energetică (in calorii) nu este stabilită.
Valoarea nutritivă nu este stabilită.
 
PASTRARE:
A se păstra la temperaturi sub 25 °C. A se păstra la loc uscat, ferit de lumină.
A nu se lăsa la vederea sau îndemâna copiilor!
 
PREZENTARE:
Capsule. Câte 15 capsulein blister.
Câte 2 blisterein cutie de carton. 
 
PRODUCATOR:
TULIP LAB
Private Limited
Plot No. F-20/21, MIDC Ranjangaon,
Tal.Shirur, Dist, Pune-412220, India.

Sharing

Prospecte.Net recomanda consultarea medicului inainte de orice tratament. Luati medicamente si suplimente numai la indicația medicului.
Toate medicamentele, si chiar suplimentele alimentare care combinate sau in cantitati necontrolate sa dea efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale. Prospectul medicamentului nu este suficient, el trebuie coroborat cu date reale. Unele medicamente pot fi nocive doar în anumite condiții, nespecificate pe prospect. Prospecte.Net nu își asumă responsabilitatea asupra efectelor pe care acest site le are asupra vizitatorilor. Prospecte.Net este un site de consultare si nicidecum unul de tratament.

Acum esti aici: Home » Prospect Natmax