Poti afecta longevitatea vietii prin metode naturiste ?

Sharing

LONGEVITATEA  tabu sau realitate

     Longevitatea se mai poate obtine si prin remedii naturale. Iata cateva dintre ele:

  • Drojdie de bere. Se iau cate 25-30 g de trei ori pe zi, ca atare sau adaugata in apa, lapte, suc de rosii sau orice suc de fructe.
  • Germeni de secara, cate o jumatate de kilogram pe zi. Contin de patru ori mai multe proteine decat un ou.
  • Laptisor de matca, drajeuri. Se iau trei drajeuri pe zi, timp de o luna. Se face pauza o luna, apoi cura se repeta. Se consuma 5-6 cutii pe an.
  • Laptisor de matcaomogenizat in miere. Se iau cate 0 g de amestec dimineata, mentinut sublingual. Sa se consume cu o ora inainte de micul dejun. Dupa consumul unui borcan se face o pauza de sapte zile, dupa care dieta se repeta.

  • Propolis, 20%, in alcool. Se iau cate 20-30 picaturi, de trei ori pe zi, cu o ora inainte de masa.
  • Polen, 20 g pe zi (2 lingurite), dimineata pe nemancate, timp de o luna. Se repeta de patru ori pe an, uneori cura trebuie prelungita tot anul, cu pauze de cate o saptamana dupa fiecare luna.
  • Apilarnil, drajeuri. Se iau cate 3-8 drajeuri pe zi, se sug sau se inghit, inainte de mese. Se fac cure de 0-60 de zile, separate prin pauze de 30 de zile.
  • Apilarnil – drajeuri. Se folosesc inainte de mese (3-8 pe zi), se sug sau se inghit. Se fac cure de cateva luni, separate prin pauze de o luna.
  • Otet de mere. Se iau doua lingurite de otet amestecate cu 100 ml apa, la care se adauga 1-2 picaturi de solutie Lugol (5% iod si 0% iodura de potasiu), in cure indelungate.
  • Cura de bai cu bicarbonat. 21 de bai, la temperatura de 36 de grade, in care se dizolva cate 60-70 g de bicarbonat de sodiu, in fiecare baie. Se repeta dupa patru luni. Se pot face patru cure pe an.

Longevitate.

Longevitatea se mai poate obţine şi prin remedii naturale. Iată câteva dintre ele:

Drojdia de bere- se iau câte 25-30 g, de 3 ori pe zi, ca atare sau adăugate la apă, lapte, suc de roşii sau orice suc de fructe.

Germeni de secară- câte o jumătate de kg pe zi. Conţin de 4 ori mai multe proteine decât un ou.

Lăptişor de matcă, drajeuri. Se iau 3 drajeuri pe zi, timp de o lună. Se face pauză o lună, apoi cura se repetă. Se consumă 5-6 cutii pe an.

Lăptişor de matcă omogenizat în miere. Se iau câte 0 g de amestec, menţinut sublingual, dimineaţa, cu o oră înainte de micul dejun. După consumul unui borcan de 200 g de lăptişor de matcă, se face pauză de 7 zile, după care se repetă.

Propolis 20% în alcool. Se iau câte 20-30 picături, de 3 ori pe zi cu o oră înainte de mese puse pe miez de pâine, mestecate bine în gură apoi înghiţite.

-Polen- 20 g pe zi, dimineaţa, pe ne mâncate, timp de o lună. Se repetă de 4 ori pe an, uneori cura trebuie prelungită tot anul, cu pauze de o săptămână după fiecare lună.

Apilarnil, drajeuri. Se iau câte 3-8 drajeuri, se sug sau se înghit, înainte de mese. Se fac cure de 0-60 zile, separate prin pauze de 30 de zile.

Oţet de mere- se iau 2 linguriţe de oţet amestecat cu 100 ml apă la care se adaugă 1-2 picături de soluţie Lugol (5% iod şi 0 % iodură de potasiu) în cure îndelungate.

Cura de băi cu bicarbonat- 21 de băi, la temperatura de 36 grade în care se dizolvă câte 60-70 g de bicarbonat de sodiu în fiecare baie. Se repetă după 4 luni. Se pot face 4 cure pe an.

Sharing

Prospecte.Net recomanda consultarea medicului inainte de orice tratament. Luati medicamente si suplimente numai la indicația medicului.
Toate medicamentele, si chiar suplimentele alimentare care combinate sau in cantitati necontrolate sa dea efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale. Prospectul medicamentului nu este suficient, el trebuie coroborat cu date reale. Unele medicamente pot fi nocive doar în anumite condiții, nespecificate pe prospect. Prospecte.Net nu își asumă responsabilitatea asupra efectelor pe care acest site le are asupra vizitatorilor. Prospecte.Net este un site de consultare si nicidecum unul de tratament.

Acum esti aici: Home » Poti afecta longevitatea vietii prin metode naturiste ?