Prospect Celadrin – Intarirea si functionarea buna a articulatiilor

Pacientii au fost chestionati cu privire la durere, rigiditate si disconfort, a urmat apoi o masurare reala a mobilitatii articulatiilor genunchilor (masurarea unghiului de indoire). Dupa doar o luna de administrare, la pacientii din a doua grupa s-a obtinut o diminuare a tumefactiilor, s-a atenuat in mod semnificativ durerea si s-a constatat, intr-o mare masura, o imbunatatire a amplitudinii de indoire a articulatiilor.

Intr-un studiu controlat placebo dublu-orb, efectuat la Universitatea din Connecticut, au fost evaluate efectele cremei topice Celadrin in cazul unor pacientii suferind de osteoartrita. Dupa numai 30 de minute de la aplicarea cremei,s-a constatat o imbunatatire semnificativa a starii de sanatate. La pacienti a fost evaluat gradul de mobilitate, nivelul durerilor, timpul in care pacientul a fost capabil sa se puna in miscare, timpul de deplasare pe scari si testarea rezistentei musculare. Importanţa efectelor a fost demonstrata in cadrul fiecaruia dintre teste.

Preparatul Celadrin este un produs natural compus din derivatii cetilati ai acizilor miristic, miristoleic, lauric, palmitoleic, palmitic si oleic si a fost conceput stiintific in asa fel incat sa fie obtinut un efect maxim, constand in redarea mobilitatii si sanatatii articulatiilor.

CELADRIN CAPSULE

Vezi pretul aici

 

 

 

CELADRIN UNGUENT

 

celadrin-unguent

Voteaza si comenteaza cum ti-a folosit, sa stie toti parerea ta!

Foarte NemultumitNemultumitOKMultumitFoarte Multumit ( 4 -voturi, Media: 4.50 out of 5)

Loading...
Intotdeauna consultati un medic sau farmacist inainte de a lua orice fel de pastila