Prospect SennaLax – Dureri Abdominale

Sharing

Ai un tranzit intestinal slab, sau o constipatie? SennaLax te ajuta sa-ti recapeti buna dispozitie fara dureri, sa-ti revii rapid.

SennaLax Prospect

Indicatii si recomandari

 • pentru un tranzit intestinal eficace,
 • tranzit intestinal optim
 • pentru constipatie si dureri abdominale.

 

Acţiunea SennaLax -ului

Sennalax este recomandat ca supliment alimentar în vederea menţinerii unui tranzit intestinal optim,    constipatie .   Acţiunea se exercită la nivelul colonului, direct asupra mucoasei intestinale şi se datorează unor derivaţi antrachinonici eliberaţi sub influenţa florei intestinale din glicozidele precursoare, conţinute în produsul vegetal.

SennaLax Laxativ Constipatie
SennaLax Laxativ Constipatie

Vezi pretul aici

 

Compoziţia SennaLax -ului

Un comprimat conţine

 • extract uscat din fructe de Senna (Senna acutifolia) corespunzător la 20 mg glicozide hidroxiantracenice exprimate în senoside B şi
 • excipienţi: lactoză monohidrat, polividonă K30, fosfat acid de calciu dihidrat, carboximetilceluloză sodică, amidon 1500 parţial pregelatinizat talc şi stearat de magneziu.

Mişcările propulsive ale colonului/intestinului subţire sunt stimulate, ca urmare probabil a iritaţiei mucoasei, precum şi a modificării permeabilităţii acesteia, crescând astfel difuziunea apei şi a electroliţilor la nivelul conţinutului intestinal.

Sennalax are avantajul că administrarea sa nu este însoţită de dureri abdominale, ca şi în cazul utilizării altor produse cu rol asemănător.

Suplimentul alimentar Sennalax îmbunătăţeşte tranzitul intestinal după aproximativ 6-8 ore de la administrarea orală (eliminarea a 1-2 scaune moi sau semilichide).

Mod de administrare

Câte 1-2 comprimate pe zi, de preferinţă seara, la culcare, pentru a obţine un scaun semilichid în cursul dimineţii următoare.

Durata administrării se recomandă a fi de maxim 7 zile, pentru a evita fenomenele de obişnuinţă sau dependenţă.

Administrarea se poate relua după o pauză de o săptămână.

Nu se recomandă copiilor sub 2 ani, femeilor însărcinate sau care alăptează, precum şi persoanelor cu obstrucţii intestinale, inflamaţii intestinale acute, apendicită. Persoanele în vârstă sunt sfătuite să utilizeze doza redusă la jumătate.

Condiţii de păstrare

A se păstra la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original.

Atenţionări

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. A nu se depăşi doza zilnică recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor mici.

Dozele pentru copii vor fi recomandate de către medicul pediatru. A nu se folosi după data expirării înscrisă pe ambalaj.

 

Mod de prezentare

Cutie cu 2 blistere a câte 10 comprimate.

Producător S.C. Biofarm S.A.,

Va mai poate ajuta un tratament naturist contra constipatiei asociat cu un regim alimentar specific pentru un tranzit intestinal bun fara constipatie.

O varianta mai noua al acestui preparat naturist este Sennalax plus Aloe care confera in plus beneficiile plantei Aloe Vera.

 

Mai recomandam in functie de gusturile fiecaruia

SENNALAX PLUS Aloe

sennalax plus aloe vera

SENNALAX PLUS CRUSIN

sennalax plus crusin

Vezi oferta de pret

 

 

SENNALAX PLUS CARBUNE MEDICINAL

sennalax plus carbune medicinal

Sharing

Prospecte.Net recomanda consultarea medicului inainte de orice tratament. Luati medicamente si suplimente numai la indicația medicului deoarece combinate sau in cantitati necontrolate sa dea efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale.

2 thoughts on “Prospect SennaLax – Dureri Abdominale”

 1. Buna ziua! Am probleme cu scaunul. Nu ies 3-4 zile si dupa aceea ies numai cu laxative. Am incercat orice. Consum fibre, ceaiuri, iaurturi, am luat si o luna tratament si nimic. Va rog foarte mult sa-mi dati un sfat orice ca nu mai rezist asa. Va multumesc!

 2. Procedati astfel pentru un tranzit mai bun:
  -inlocuiti painea alba cu paine neagra, secara sau graham
  -consumati in fiecare dimineata cel putin 2 linguri (nu lingurite) de cereale integrale. Se mananca cu lapte, iaurt, chefir sau miere de albine.
  -consumati minimul de 2 l de lichide pe zi (mai mult in anotimp cald)
  -fructele care se pot manca cu coaja, mancati-le cu coaja (mere, pere, struguri).

  Daca masurile de mai sus nu sunt eficiente dupa o luna de la aplicarea lor, sau daca deja sunteti dependenta de “laxativele de contact” (iritante), treceti la laxativele osmotice. Spre exemplu la FORLAX (plicuri cu pulbere) in doza de 2 plicuri pe zi (fiecare plic intr-o cana 200 ml de apa) pana la obtinerea scaunului zilnic (se incepe cu 3 plicuri pe zi in caz de dependenta). Dupa obtinerea scaunului zilnic, continuati timp de 2 luni cu un plic pe zi la aceeasi ora.

  Succes !

Comments are closed.

Acum esti aici: Home » Prospect SennaLax – Dureri Abdominale
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!