Prospect SennaLax – constipatie dureri abdominale

 SennaLax Prospect

Indicatii pentru un tranzit intestinal eficace, tranzit intestinal optim pentru constipatie si dureri abdominale.

Ai un tranzit intestinal slab, sau o constipatie? SennaLax te ajuta sa-ti recapeti buna dispozitie fara dureri, sa-ti revii rapid.

Extract uscat din fructe de Senna corespunzător la 20 mg glicozide hidroxiantracenice

Comprimate Supliment alimentar

Compoziţia SennaLax -ului

Un comprimat conţine extract uscat din fructe de Senna (Senna acutifolia) corespunzător la 20 mg glicozide hidroxiantracenice exprimate în senoside B şi excipienţi: lactoză monohidrat, polividonă K30, fosfat acid de calciu dihidrat, carboximetilceluloză sodică, amidon 1500 parţial pregelatinizat talc şi stearat de magneziu.

Acţiunea SennaLax -ului

Sennalax este recomandat ca supliment alimentar în vederea menţinerii unui tranzit intestinal optim,    constipatie .   Acţiunea se exercită la nivelul colonului, direct asupra mucoasei intestinale şi se datorează unor derivaţi antrachinonici eliberaţi sub influenţa florei intestinale din glicozidele precursoare, conţinute în produsul vegetal.

SennaLax Laxativ Constipatie
SennaLax Laxativ Constipatie

Mişcările propulsive ale colonului/intestinului subţire sunt stimulate, ca urmare probabil a iritaţiei mucoasei, precum şi a modificării permeabilităţii acesteia, crescând astfel difuziunea apei şi a electroliţilor la nivelul conţinutului intestinal. Sennalax are avantajul că administrarea sa nu este însoţită de dureri abdominale, ca şi în cazul utilizării altor produse cu rol asemănător.

Suplimentul alimentar Sennalax îmbunătăţeşte tranzitul intestinal după aproximativ 6-8 ore de la administrarea orală (eliminarea a 1-2 scaune moi sau semilichide).

Utilizare

Câte 1-2 comprimate pe zi, de preferinţă seara, la culcare, pentru a obţine un scaun semilichid în cursul dimineţii următoare. Durata administrării se recomandă a fi de maxim 7 zile, pentru a evita fenomenele de obişnuinţă sau dependenţă. Administrarea se poate relua după o pauză de o săptămână.

Nu se recomandă copiilor sub 2 ani, femeilor însărcinate sau care alăptează, precum şi persoanelor cu obstrucţii intestinale, inflamaţii intestinale acute, apendicită. Persoanele în vârstă sunt sfătuite să utilizeze doza redusă la jumătate.

Condiţii de păstrare

A se păstra la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original.

Atenţionări

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. A nu se depăşi doza zilnică recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor mici. Dozele pentru copii vor fi recomandate de către medicul pediatru. A nu se folosi după data expirării înscrisă pe ambalaj.Vezi pretul aici

Mod de prezentare

Cutie cu 2 blistere a câte 10 comprimate.

Producător S.C. Biofarm S.A.,

Va mai poate ajuta un tratament naturist contra constipatiei asociat cu un regim alimentar specific pentru un tranzit intestinal bun fara constipatie.

O varianta mai noua al acestui preparat naturist este Sennalax plus Aloe care confera in plus beneficiile plantei Aloe Vera.

 

Mai recomandam

SENNALAX PLUS ALOE

sennalax plus aloe vera

SENNALAX PLUS CRUSIN

sennalax plus crusin

 

 

 

 

 

 

SENNALAX PLUS CARBUNE MEDICINAL

sennalax plus carbune medicinal

Voteaza si comenteaza cum ti-a folosit, sa stie toti parerea ta!

Foarte NemultumitNemultumitOKMultumitFoarte Multumit ( 25 -voturi, Media: 4.32 out of 5)

Loading...

2 thoughts on “Prospect SennaLax – constipatie dureri abdominale”

 1. Buna ziua! Am probleme cu scaunul. Nu ies 3-4 zile si dupa aceea ies numai cu laxative. Am incercat orice. Consum fibre, ceaiuri, iaurturi, am luat si o luna tratament si nimic. Va rog foarte mult sa-mi dati un sfat orice ca nu mai rezist asa. Va multumesc!

 2. Mai intai, trebuie sa va feriti ca de foc de laxative care actioneaza prin iritarea colonului. In afara de faptul ca pot fi cancerigene, motiv pentru care unele au fost si oprite de la fabricare ,cum e celebrul Ciocolax, ele sunt adevarate droguri, dand dependenta si toleranta.
  Procedati astfel pentru un tranzit mai bun:
  -inlocuiti painea alba cu paine neagra, secara sau graham
  -consumati in fiecare dimineata cel putin 2 linguri (nu lingurite) de cereale integrale. Se mananca cu lapte, iaurt, chefir sau miere de albine.
  -consumati minimul de 2 l de lichide pe zi (mai mult in anotimp cald)
  -fructele care se pot manca cu coaja, mancati-le cu coaja (mere, pere, struguri).

  Daca masurile de mai sus nu sunt eficiente dupa o luna de la aplicarea lor, sau daca deja sunteti dependenta de “laxativele de contact” (iritante), treceti la laxativele osmotice. Spre exemplu la FORLAX (plicuri cu pulbere) in doza de 2 plicuri pe zi (fiecare plic intr-o cana 200 ml de apa) pana la obtinerea scaunului zilnic (se incepe cu 3 plicuri pe zi in caz de dependenta). Dupa obtinerea scaunului zilnic, continuati timp de 2 luni cu un plic pe zi la aceeasi ora.

  Succes !

Comments are closed.

Intotdeauna consultati un medic sau farmacist inainte de a lua orice fel de pastila