Prospect Sennax

Sennax

Extract uscat din fructe de Senna corespunzător la 20 mg glicozide hidroxiantracenice. Comprimate Supliment alimentar

Compoziţie:

Un comprimat conţine extract uscat din fructe de Senna (Senna acutifolia), corespunzător la 20 mg glicozide hidroxiantracenice exprimate în senoside B şi excipienţi: lactoză monohidrat, polividona K30, fosfat acid de calciu dihidrat, carboximetilceluloză sodică, amidon 1500 parţial pregelatinizat, talc şi stearat de magneziu.

Acţiune:

Produsul este recomandat ca supliment alimentar în vederea menţinerii unui tranzit intestinal optim. Acţiunea se exercită la nivelul ■ colonului, direct asupra mucoasei intestinale 2 şi se datorează unor derivaţi antrachinonici eliberaţi sub influenţa florei intestinale, din glicozidele precursoare, conţinute în produsul vegetal.

Mişcările propulsive ale colonului/intestinului subţire sunt stimulate, ca urmare probabil a iritaţiei mucoasei, precum şi a modificării permeabilităţii acesteia, crescând astfel difuziunea apei şi a electroliţilor la nivelul conţinutului intestinal. Sennax are avantajul că administrarea sa nu este însoţită de dureri abdominale, ca în cazul utilizării altor produse cu rol asemănător. Suplimentul alimentar Sennax îmbunătăţeşte tranzitul intestinal după aproximativ 6-8 ore de la administrarea orală (eliminarea a 1-2 scaune moi sau semilichide).

 

sennax prospect
sennax prospect

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Utilizare:

1-2 comprimate/zi, de preferinţă seara, la culcare, pentru a obţine un scaun semilichid în cursul dimineţii următoare. Durata administrării se recomandă a fi de maxim

BIOFARM

7 zile, pentru a evita fenomenele de obişnuinţă sau dependenţă.

Condiţii de păstrare:

A se păstra la temperaturi sub 25°C,în ambalajul original.

Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Dozele pentru copii vor fi recomandate de medic.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

A nu se folosi după data expirării înscrisă pe

ambalaj.

Mod de prezentare:

Cutie cu 2 blistere a câte 10 comprimate. Producător:

S.C. Biofarm S.A. Bucureşti, Str. Logofătul Tăutu nr. 99, Sector 3 Tel: (+4021) 301.06.00

însoţiţi orice redamaţie cu numărul de serie înscris pe ambalaj.

 


Acum se mai citeste