Prospect Vibrocil picaturi nazale

Sharing

Prospect: Informatii pentru utilizator

Vibrocil Picături nazale

INFORMAŢII PENTRU UTILIZATOR

Picături nazale, soluţie

Vibrocil Spray nazal

Spray nazal, soluţie

Vibrocil Gel nazal

Gel nazal

Vă rugăm să citiţi acest prospect în întregime deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră.

– Păstraţi acest prospect. S-ar putea să aveţi nevoie să-l recitiţi.

– Dacă doriţi informaţii suplimentare sau sfaturi adresaţi-vă medicului dumneavoastră.

– Dacă simptomele dumneavoastră se agravează sau nu se ameliorează după 5 sau 7 zile de tratament adresaţi-vă medicului dumneavoastră.

Vibrocil Propsect
Vibrocil Propsect

Acest prospect conţine:

1. Ce este Vibrocil?

2. Pentru ce este utilizat Vibrocil?

3. Ce trebuie să ştiţi înainte de a utiliza Vibrocil?

4. Cum trebuie să utilizaţi Vibrocil?

5. Ce reacţii adverse coate să aibă Vibrocil?

6. Cum trebuie să păstraţi Vibrocil?

1. Ce este Vibrocil?

Vibrocil conţine, ca substanţe active, un decongestionant nazal (fenilefrină) şi un antihistaminic (maleat de dimentin-den). Vibrociloste utilizat pentru ameliorarea congestiei–

şi diminuarea secreţiei nazale.

100 ml picături nazale, soluţie sau spray nazal, soluţie conţin, ca substanţe active, 0,250 g fenilefrină şi 0,025 g maleat de dimentmden. De asemenea, conţin acid citric monohidrat, fosfat disodic anhidru, sorbitol, clorură de benzalconiu, esenţă de lavandă deterpenată, apă purificată.

100 g gel nazal conţin, ca substanţe active, 0,250 g fenilefrină şi 0,025 g maleat de dimentinden. De asemenea conţin acid citric monohidrat, fosfat disodic anhidru. sorbitol. clorură de benzalconiu, esenţă de lavandă deterpenată. nipromeiozâ, apă purificată.

Cum este ambalat Vibrocil?

Vibrocil picături nazale este ambalat într-o cutie cu un flacon din sticlă brună închis cu capac din PP ce conţine 15 ml picături nazale, soluţie şi o pipetă din PP cu partea superioară din elastomer clorobutilic.

Vibrocil spray nazal este ambalat într-o cutie cu un flacon pulverizator din PEJD prevăzut cu aplicator nazal şi închis cu capac din PE ce conţine 10 ml spray nazal, soluţie.

Vibrocil gel nazal este ambalat într-o cutie cu tub din Al prevăzut cu canulă nazală din PE şi închis cu capac din PE, ce conţine 12 g gel nazal.

Vibrocil este produs de către:

Novartis Consumer Health GmbH, Germania

Deţinătorul Autorizaţiei de punere pe piaţă este:

Novartis Consumer Health GmbH Zielstattstrasse 40,81379 Miinchen, Germania

2. Pentru ce este utilizat Vibrocil?

Vibrocil conţine un decongestionant nazal şi un antihistaminic. El determină ameliorarea rapidă şi durabilă a

congestiei şi diminuarea secreţiei nazale prezente într-un număr mare de infecţii sau afecţiuni alergice ale căilor respiratorii superioare. Vibrocil nu interfera cu activitatea cililor nazali.

Vibrocil este utilizat pentru ameliorarea congestiei nazale din răceală, rinitâ acută sau cronică, febra fânului sau alte rinite alergice (alergii la praful de casă, blana animalelor etc), rinită vasomotorie şi sinuzită. Vibrocil poate fi utilizat, de asemenea, ca tratament adjuvant în caz de otită. Medicul dumneavoastră vă poate recomanda să utilizaţi Vibrocil înainte sau după efectuarea unei intervenţii chirurgicale nazale.

3. Ce trebuie să ştiţi înainte de a utiliza Vibrocil? Nu luaţi Vibrocil

– dacă sunteţi alergic la oricare dintre componenţii săi.

– dacă suferiţi de rinită atrofică (boală a mucoasei nazale manifestată prin inflamaţia cronică a acesteia şi formarea de cruste

– dacă utilizaţi sau aţi utilizat în ultimele 2 săptămâni medicamente ce conţin inhibitori ai monoaminooxidazei (IMAO, medicamente utilizate pentru tratamentul depresiei sau al altor afecţiuni psihice). Dacă nu sunteţi sigur că medicamentul pe care-l utilizaţi conţine IMAO, “ntrebaţi medicul dumneavoastră sau farmacistul înainte de a utiliza Vibrocil.

 

Acum se mai citeste

Vreau sa stiu si eu Daca ti-a folosit ? Voteaza cum ti-a folosit !
Abia ca mi-a folositMi-a folosit putinMi-a folosit indeajunsMi-a folositMi-a folosit foarte mult ( Apreciaza, sa stie si altii.)

Loading...