Prospect Voseptol – Antibacterian Miros

Sharing

VOSEPTOL V

Supliment nutritiv

VOSEPTOL V este un produs natural ce conţine un complex de principii active cu efecte benefice în afecţiunile bucofaringiene şi ale căilor respiratorii superioare şi acţiune importantă ca: anestezic local, antibacterian-antifungic, cicatrizant, astringent, corector de miros.

COMPOZIŢIE: tinctură de propolis, mentol, ulei volatil de levănţică, ulei volatil de eucalipt, ulei volatil de mentă, ulei volatil de jneapăn, ulei volatil de cimbru, excipienţi de comprimare.

 

RECOMANDĂRI: VOSEPTOL V reduce, împiedică sau înlătură disconfortul determinat de: laringite, faringite, afte şi leziuni bucale, stomatite, paradontopatii, halena, traheobronşite, astm bronşic şi emfizem pulmonar.

 

DOZA RECOMANDATĂ: intern, adulţi: se sug 1-2 tablete de 3-4 ori pe zi, minim 5 zile. Copii între 3 şi 10 ani: se sug câte 1/2 tabletă de 3 ori pe zi, minim 5 zile. Produsul nu este recomandat persoanelor bolnave de diabet insulino-dependent. Se recomandă prudenţă în cazul persoanelor cu alergie cunoscută la propolis şi celor cu risc alergic crescut.

voseptol-v-plantavorel
voseptol-v-plantavorel

PREZENTARE: flacon cu 40 tablete.

TERMEN DE VALABILITATE: 3 ani.

PĂSTRARE: se va păstra flaconul bine închis, în locuri uscate, la tempe­ratura camerei, ferit de lumină.

Nu se va depăşi doza zilnică recomandată.

Suplimentul nutritiv nu înlocuieşte o dietă corespunzătoare şi diversificată. Produsul nu se va lăsa la îndemâna copiilor.

 

PRODUCĂTOR: S.C. CCPPMPLANTAVOREL S.A.

VEZI PRETUL AICI

Sharing

Acum esti aici: Home » Prospect Voseptol – Antibacterian Miros