Tussamag Balsam Prospect

Tussamag Balsam

Suport natural pentru boli ale tractului respirator superior și tuse

Tussamag balsam penetrează rapid din exterior prin ingredientele sale din plante atat în cazul simptomelor bolilor ale tractului respirator superior cat și bronșită. Balsamul poate fi de asemenea utilizat pentru inhalare din aburi și ameliorează  natural simptomele bolii respiratorii.

Detalii Tussamag balsam

Tussamag Balsam
Tussamag Balsam

Informații pe scurt
Efectul combinarea ingredientelor din plante de Tussamag  aplicat atât extern cat și în cursul unei terapii prin inhalare pentru simptomele bolilor respiratorii . Ingredientele active sunt fie inhalate sau ajung dupa penetrare in piele la destinație . Extractele de plante cuprinse în Tussamag balsam au efect expectorant , antispastic și antitusiv astfel încât acestea să elibereze căile respiratorii și pentru a facilita respirație .

Domenii de aplicare
Balsam Tussamag poate fi utilizat pentru aplicare pe piele și pentru terapia de inhalare . Balsam Tussamag este utilizat pentru tratamentul infecțiilor  ale tractului respirator superior , precum și tratamentul de susținere al bronșitei acute sau cronice .

Recomandare pentru utilizare
Uz extern : Pe piept , spate și gât in strat subțire . Balsamul poate fi utilizat 2 până la 4 ori pe zi prin frecarea pielii . La sugari nu mai mult de o linguriță pe repriză . Poate fi utilizat prin inhalare balsamul Tussamag  dizolvandu-se în apă fierbinte . Apoi, vaporii sunt inhalati prin gura și nas , dar apa ar trebui să rămână fierbinte în jur de 80 ° C . Copiii de aproximativ 2 ani , adolescenți și adulți , să ia un balsam  de aproximativ 10 cm lungime .

Notă : Tussamag balsam poate fi , de asemenea, utilizat în timpul sarcinii și alăptării .

Compoziție
100 g balsam conține : Substanță activă : 5,9 g de ulei de vârf ( Aetheroleum Spicae ) , 1,5 g de ulei de eucalipt ( Eucalypti aetheroleum ) , 10,7 g de ulei de terebentină ( Aetheroleum Terebinthinae rectificatum ) și 6,9 g de camfor. Alte ingrediente : vaselină albă , parafină ceara , ceară de lână și liposolubile clorofilă

Pentru riscuri și efecte secundare citiți prospectul sau adresați-vă medicului sau farmacistului.

Voteaza si comenteaza cum ti-a folosit, sa stie toti parerea ta!

Foarte NemultumitNemultumitOKMultumitFoarte Multumit ( 1 -voturi, Media: 5.00 out of 5)

Loading...
Intotdeauna consultati un medic sau farmacist inainte de a lua orice fel de pastila
Diete Sanatoase pentru orice zi

Cateva Tratamente Naturiste utile