L-Ornitina

L- Ornitina Prospect

Sharing

Prospect: Informatii pentru utilizator

L-ORNITINA

 Mod de prezentare: flacon 100 capsule

 Ornitina este un aminoacid produs de organism care are rol in formarea de citrulina cu efect vaso-dilatator, prolina (permite o mai buna regenerare a colagenului din structura proteica a pielii) si acid glutamic (acesta are rolul de a furniza sursa de energie pentru creier, dezvoltand inteligenta, tratand totodata depresiile si impotenta). Arginina impreuna cu ornitina favorizeaza dezvoltarea masei musculare prin cresterea nivelelor hormonilor anabolici cum ar fi insulina si hormonul de crestere.

 Rolul Ornitinei de crestere a nivelului insulinei si a nivelului de hormoni de crestere, esentiali in mentinerea si consolidarea sistemului muscular in timpul efortului fizic. L-ornitina ajuta in combatearea pierderii musculare. Prin suplimentarea de ornitina, se stimuleaza secretia hormonului de crestere care dezvolta tesuturile musculare, intareste sistemul imunitar , accelereaza cicatrizarea , mobilizeaza grasimile din corp , crescand combustia lor ; hormonul de crestere arde grasimile, aceasta operatie avand loc in timpul somnului .

Ornitina ajuta insulina de a juca un rol anabolizant. Un alt aspect important il reprezinta capacitatea acestui aminoacid in eliminarea amoniacului din ficat, jucand un rol primordial in reducerea efectelor cirozei si a altor afectiuni hepatice.

 

L-Ornitina are efect anabolic asupra tesutului muscular prin marirea secretiei de hormon de crestere (GH).

Astazi aminoacizi ornitina si arginina sunt printre cele mai raspandite suplimente in prezent, datorita faptului ca ajuta la eliminarea kilogramelor in plus in timpul somnului. In timp ce alti hormoni au rolul de a fixa grasimile, hormonii de crestere le mobilizeaza, oferind un aspect suplu si mai multa energie.

Administrarea de ornitina are ca efect cresterea nivelului de arginina din organism. Intre cei doi aminoacizi exista o stransa corelatie, arginina derivand din ornitina, iar ornitina fiind eliberata la randul ei din arginina intr-un proces continuu.

Datorita faptului ca cei doi aminoacizi sunt atat de strans legati, caracteristicile unuia sunt valabile si pentru celalalt. In calitate de supliment, ornitina actioneaza cel mai bine daca este luata odata cu arginina.

L-Ornitina
L-Ornitina

Administrare L-Ornitina:

Administrare: se administreaza cate o portie (4 capsule), de 2- 3 ori pe zi, impreuna cu un pahar cu apa sau sucuri naturale, inainte de antrenament si seara, inainte de culcare, pe nemancate.

Efecte secundare si contraindicatii L-Ornitina:

Doze mai mari de 10 g/zi, administrate un timp indelungat (peste 6 luni), pot provoca simptome gastrointestinale, ca greata, crampe abdominale si diaree. Este contraindicat persoanelor cu boli genetice in care lipseste enzima ornitin delta aminotransferaza, femeilor gravide si schizofrenicilor.

Tag-uri: Nucul negru, coaja de nuc negru, Tinctura de nuca neagra, detoxifiere, deparazitare, Deparazitarea organismului, Tinctura din coaja nucului negru, paraziti, Detoxifierea organismului, Cancer, capsulele de pelin, capsulele de cuisoare, Pelinul, cuisoare, cloves, ornitina, cisteina, arginina, L-Ornitina, L-Cisteina, L-Arginina, Niacinamida, Tratament 18 zile Dr. Huda Clark, Tratament detoxifiere ficat, Tratamente de detoxifiere si deparazitare, Tratamente de detoxifierea colonului, Tratament detoxifiere rinichi.

Tratamente Naturiste

1 2 3 4

Diete pentru Adulti si Copii

1 2 3 4

 

Lupta-cu-Cancerul

 

Dieta de detoxifiere

 

Celulita

 

8 cure detoxifiere

 

detox-plan

 

retete cu vlastari

 

germeni

 

Sa radem un pic !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.