Razele soarelui sunt aur de la Dumnezeu

Sharing

     Lipsa vitaminei D in corpul uman a ajuns la cote alarmante, gravitatea situatiei facând ca gripa porcină AH1N1 să pară doar o simplă răceală. Deficienţa de vitamina D nu doar că se extinde în mod alarmant, dar este şi cauza principală a unor boli grave precum cancerul, diabetul, osteoporoza şi afecţiunile inimii. 

          Un nou studiu publicat în ediţia din martie 2010 a Jurnalului de Endocrinologie Clinică şi Metabolism (Journal of Clinical Endocrinology and Metabolism) a arătat că un procent şocant de 59% din populaţie suferă de deficienţa de vitamina D. Mai mult, aproape 25% din persoanele testate prezintă un nivel extrem de scăzut de vitamina D în organism. 

Secretul bine pazit  prin tacere si dezinformare este acesta: razele soarelui ajuta la pierderea grăsimii din organism. Vitamina D este mecanismul hormonal prin care acest fenomen al pierderii grăsimii operează în corpul uman. 

    Sistemul dvs. imunitar funcţionează doar dacă este activat din punct de vedere biochimic de către… vitamina D. Dacă începeţi sezonul rece cu o deficienţă de vitamina D, sistemul dumneavoastră imunitar este practic lipsit de apărare împotriva gripei. De aceea, persoanele care se îmbolnăvesc sunt cele care petrec mult timp în casă şi îşi desfăşoară activitatea la interior, fiind astfel expuşi la soare foarte puţin deci… au o deficienţă cronică de vitamina D.

           Cu alte cuvinte: daca “prostimea” afla ca razele soarelui sunt aur de la Dumnezeu in ceea ce priveste nivelul de vitamina D in corp…industria cancerului va suferi pierderi devastatoare de profit (vitamina D previne 4 sau 5 din toate tipurile de cancer). 

          Acesta ar putea fi motivul pentru care, atât de multe companii farmaceutice şi organizaţii non-profit, în frunte cu Institutul Naţional pentru Cancer,  publică neîncetat reclame cu scopul de a înspăimânta oamenii în legătură cu razele solare, în felul acesta menţinându-i în starea de deficienţă de vitamina D.

          Cu totul întâmplător, această deficienţă serveşte interesele de putere ale celor care „trăiesc” din cancerul care-i poate omorî pe cei multi si necăjiţi!!! “Mafia” se asigură in acest fel ca oamenii vor rămâne doborâţi de cancer, chiar dacă ar putea beneficia gratuit de soluţia vindecătoare lăsată de Dumnezeu: razele soarelui!!! Natural şi total…gratuit. Poate faptul că este gratuit să deranjeze…deoarece oamenii bine informaţi ar consuma în mod inevitabil mai puţine medicamente deci ar face paguba in domeniu…

          Oamenii trăiesc, lucrează şi se distrează în cele mai multe cazuri…la lumină artificială. Acest lucru este motivul absenţei expunerii la lumina naturală  (raze solare), prin care se generează vitamina D.  

           Este strict secret faptul ca vitamina D depăşeşte ca eficienţă vaccinurile, că depăşeşte ca eficienţă medicamentele anticancerigene, că depăşeşte ca eficienţă medicamentele prescrise pentru vindecarea osteoporozei. Vitamina D vindecă mai eficient diabetul decât medicamentele anti-diabet. Acum înţelegeţi de ce aşa mare secret?

           Nu vă costă nimic. Nu aveţi nevoie de reţetă. Nu trebuie să consultaţi medicul. Nici măcar nu trebuie să cumpăraţi suplimente pentru a intra în posesia vitaminei D. Doar faceţi o plimbare pe afară, sub lumina soarelui, şi veţi iniţia singur procesul de auto-vindecare a organismului dvs.

Sharing

Prospecte.Net recomanda consultarea medicului inainte de orice tratament. Luati medicamente si suplimente numai la indicația medicului.
Toate medicamentele, si chiar suplimentele alimentare care combinate sau in cantitati necontrolate sa dea efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale. Prospectul medicamentului nu este suficient, el trebuie coroborat cu date reale. Unele medicamente pot fi nocive doar în anumite condiții, nespecificate pe prospect. Prospecte.Net nu își asumă responsabilitatea asupra efectelor pe care acest site le are asupra vizitatorilor. Prospecte.Net este un site de consultare si nicidecum unul de tratament.

Acum esti aici: Home » Razele soarelui sunt aur de la Dumnezeu