Prospect Hepalin – Tratamentul Hepatitelor Cronice

Sharing

Prospect Hepalin

Indicatii in utilizare:

  • este un supliment alimentar de origine vegetală, destinat tratamentului hepatitelor cronice și/sau cirozelor hepatice de origine virală sau non-virală, chiar și în stadiile avansate de boală.
  • Este util în terapia sindroamelor colestatice genetice – sindrom Gilbert – și a sindroamelor colestatice non-genetice, cu excepția icterelor mecanice.
  • Utilizarea produsului în hepatitele cu virus B și/sau virus C este foarte benefică, ducând la refacerea ficatului cu recuperarea funcțiilor acestuia, chiar dacă în cazul hepatitei cu virus C persistă infectarea cu acest virus.
    Prin analiza comparativă s-a constatat că medicina chineză prezintă un preparat cu efect curativ remarcabil în tratarea infecțiilor cu virusuri hepatice, preparat care cuprinde printre altele și Gentianae radix împreună cu Citrus cortex. Acest fapt confirmă că produsul HEPALIN este foarte eficient în tratamentul hepatitelor virale sau non-virale.
Hepalin Prospect
Hepalin Prospect

pret-

 

Ar trebui totusi si o dieta corespunzatoare Hepatitei B sac C.

Mod de administrare:

Produsul se administrează în doze de 3×10 picături pe zi până la 3×20 picături pe zi în 50 ml de apă, după mese, minim 90 de zile consecutiv.

Contraindicatii

  • HEPALIN nu se administrează persoanelor cu litiază biliară sau cu cancer hepatic în stadiul avansat al bolii.
  • Nu este indicată administrarea în timpul sarcinii și al alăptării, precum și copiilor sub 12 ani.

Produsul nu are efecte adverse,

  • s-a observat un efect laxativ ușor la începutul tratamentului, la un număr foarte mic de pacienți.

HEPALIN se poate asocia tratamentului cu medicamente antivirale, tratamentului homeopat, medicației de protecție hepatică. Nu influențează acțiunea anticoagulantelor orale, nefiind necesară ajustarea dozelor acestora.

Hepatita reprezintă o inflamație a ficatului. Hepatita C este o boală contagioasă ce poate varia ca severitate. Persoanele diagnosticate cu hepatită sunt așadar infectate cu virusul hepatitei C. Virusul hepatitei C (VHC) este o boală transmisă de sânge care dacă este lăsată netratată aceasta își continuă manifestarea prin atacarea ficatului, ceea ce duce la ciroză sau chiar cancer.

După cum am menționat și în categoria “Ce este Hepatita C”, virusul hepatitei C se transmite la oameni prin contact direct cu sângele, cel mai frecvent prin injecții nesigure practicate în special de consumatorii de droguri, prin transfuzii de sânge sau echipament medical dezinfectat inadecvat.

Există în total 3 tipuri de hepatită și anume hepatita A, hepatita B și hepatita C. Este sunt cauzate de 3 viruși diferiți motiv pentru care au denumiri distincte.

Fiecare au moduri de transmitere diferite și de asemenea afectează în mod diferit ficatul. Toate formele însă pot avea simptome similare. 

 •      Hepatita A se declanșează doar în formă acută și nu poate să devină cronică. O persoană se poate vindecă chiar și fără să urmeze un tratament. 

 •      Hepatita B este o infecție acută care este posibil să rămână în organism. Hepatita C poate duce la diferite boli cornice, inclusiv la afecțiuni hepatice pe termen lung. 

 •      Hepatita C este infecția cea mai severă și contagioasă. Virusul hepatitei C poate cauza infecție acută sau cronică. Infecția acută de obicei nu prezintă simptome și nu poate pune viața în pericol, o parte din pacienți eliminând virusul în primele 6 luni de la contactare. Restul pacienților vor dezvoltă infecție cronică cu virusul hepatitei C. Nu există nici o vaccinare pentru a preveni hepatita C, cu toate ca există modalități de a preveni expunerea precum și pentru a preveni răspândirea hepatitei altora. De aceea este foarte important că testarea să se facă în mod regulat.

Majoritatea persoanelor nu vor experimenta nici un fel de simptome pentru hepatită A, B sau C. Există, de asemenea, o perioadă de incubație între timpul de expunere și debutul bolii, ceea ce poate face dificilă detectarea prezenței virusului în organism, precum și a cauzei.

Producator – SC Carpatica Plant Extract SRL, Str. Eroilor, nr. 4, Clădirea C2, parter, Comuna Bucov, Județul Prahova

 

Sharing

Prospecte.Net recomanda consultarea medicului inainte de orice tratament. Luati medicamente si suplimente numai la indicația medicului.
Toate medicamentele, si chiar suplimentele alimentare care combinate sau in cantitati necontrolate sa dea efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale. Prospectul medicamentului nu este suficient, el trebuie coroborat cu date reale. Unele medicamente pot fi nocive doar în anumite condiții, nespecificate pe prospect. Prospecte.Net nu își asumă responsabilitatea asupra efectelor pe care acest site le are asupra vizitatorilor. Prospecte.Net este un site de consultare si nicidecum unul de tratament.

Acum esti aici: Home » Prospect Hepalin – Tratamentul Hepatitelor Cronice