HGH Activator Natures Harmony – Impotriva Imbatranirii Organismului

Dă Share să știe și altii!!
Shares

HGH Activator Natures Harmony 60 capsule

Produs avizat de INSTITUTUL de BIORESURSE ALIMENTARE, Bucuresti
Certificat Notificare SERIA: AA/nr.1155/08.05.2007

HGH Activator Hormonul Tineretii 60 capsule
Cu: Alfa-GPC; IGF-1 si IGF-2+ growth factor binding protein-3 (IGFBP-3)
(Activant Natural pentru Hormonul Uman de Crestere)
Nu stimuleaza reproducerea celulelor maligne (canceroase) datorita continutului de IGFBP-3 care
controleaza actiunea factorilor IGF-1, 2

Descriere HGH Activator 60 capsule:

HGH Activator este adjuvant in tratarea procesului de imbatranire; ajuta la dezvoltarea armonioasa a corpului, oaselor, muschilor, precum si intarirea generala a organismului (rezistenta la imbolnaviri, vindecare rapida a multor afectiuni). Acest produs nu este un simplu HGH Support, ci este efectiv un Activator de HGH (Releaser), contine si IGF-1 care este de 10 ori mai puternic decat HGH.

 

HGH ActivatorHGH Activator

Actiune HGH Activator 60 capsule:

Ce efecte are in fuctie de varsta:
– Copii sau adolescenti cu deficiente de ritm de crestere – Stimuleaza glanda pituitara sa elibereze mai mult hormon de crestere, rezultand intr-o accelerare a cresterii oaselor si musculaturii;
– Persoanele care fac exercitii sau merg la gym, sportivi, culturisti – reduce straturile de grasime, mareste masa musculara, mareste nivelul de energie disponibila pentru exercitiu (prin arderea grasimilor);
– Persoane trecute de 21 de ani – incetineste fenomenul de imbatranire generala, iar la persoanele trecute de 40 de ani, administrarea regulata reverseaza unele efecte esentiale ale imbatranirii conform listei de mai jos;
Calitate mai buna a somnului si stabilitate emotionala;
– Mai multa energie si rezistenta la activitati sau exercitii fizice;
– Reducerea straturilor de grasime;
– Marirea densitatii oaselor;
Inbunatatirea memoriei si a nivelului de alerta mintala;
Marirea potentei sexuale;
– Intarirea musculaturii atat ca nivel de forta, cat si ca dimensiune;
– Reversarea pierderii parului si restaurarea culorii acestuia;
Regenerarea sistemului imunitar;
– Intarirea muschiului inimii;
Reducerea colesterolului;
Normalizarea tensiunii arteriale;
Miscorarea pana la disparitie a ridurilor;
– Reversarea multor simptome ale bolilor degenerative;
– Inbunatatirea texturii si consistentei pielii.

HGH Activator: Acest nou produs al industriei farmaceutice Canadiene reprezinta a 3-a generatie de Activatori HGH bazati si pe stimularea eliberarii de HGH de catre glanda pituitara proprie, precum si pe stimularea ficatului pentru a produce factorul de crestere IGF-1 (Somatomedin C).Hormonul Uman de Crestere (HGH) este un hormon produs de glanda pituitara anterioara (hipofiza) din creier, supranumit si “hormonul tineretii”. HGH induce producerea si eliberarea de Factori de Crestere (Growth Factors), cum ar fi: IGF-1, IGF-2, IGF-Beta, Eritopoeitrina, Neurotrofina, Proteina Morfogenica, factorul de Crestere Epidermic, Hormonii Luteinizanti si Factorul de Crestere Fibroblast-8.

Acesti factori de crestere promoveaza repararea celulelor defecte, regenerarea celulelor din piele, oase, muschi si organele vitale. Ei asigura, de asemena, suport sistemului imunitar in combaterea infectiilor si a bolilor. Prin arderea grasimilor si cresterea masei musculare, factorii de crestere conduc la o fizionomie tinereasca. 50% din hormonul de crestere este eliberat in sange in timpul primelor 4 ore de somn, iar restul de 50% pe parcursul zilei.

Pe masura ce imbatranim, nivelul de HGH si implicit de Factori de Crestere se reduce doar la o fractiune din nivelul aferent tineretii. De fapt, incepind cu varsta de 20 ani nivelul de HGH incepe sa scada continuu. La 30 de ani deja se observa semnele imbatranirii care apoi se accelereaza. Studiile arata ca productia de HGH scade cu 15% in decursul fiecarei decade (10 ani).

Acest fapt conduce la fenomenul imbatranirii fizice, slabirii sistemului imunitar si afectarii negative a functionalitatii creierului. Multi practicanti ai medicinei moderne considera ca suplimentarea cu HGH este un mod eficace de a evita imbolnavirile si alte conditii asociate cu imbatranirea. Suplimentarea cu HGH conduce, de asemenea, la imbunatatirea vitalitatii si la intinerirea aspectului fizic. Conduce la regenerarea si intarirea functiei sexuale atat la barbati, cat si la femei. Contribuie la stabilirea unui echilibru hormonal atat la barbati, cat si la femei, in special in perioada “varstei a doua”.

HGH Activator este un produs Canadian unic pe piata, formulat pentru a stimula producerea de catre organism pe cale naturala a Hormonului Uman de Crestere (HGH) si eliberarea acestuia in circuitul sanguin in paralel cu stimularea ficatului pentru productia de IGF-1 (Insulin Like Growth Factor -1), un factor de crestere asemanator insulinei si descoperit ca fiind esential in tratamentul fenomenului de imbatranire. Impreuna cu IGF-1 mai exista IGF-2 si alti 6 Factori de Crestere, esentiali pentru functionarea normala a organismului.

Acesti factori de crestere esentiali sunt extrasi din varful coarnelor de pui al unei specii de ren canadian sau a unei alte specii de caprioara din Noua Zeelanda (Deer Velvet Antler), imediat dupa ce acestea strapung pielea capului si inainte de a se osifica.

Varful cornului de ren contine numerosi stimulanti hormonali, o proportie optima de aminoacizi esentiali pentru stimularea eliberarii de HGH care, la randul lor, stimuleaza eliberarea de HGH, precum si o serie de imunomodulatoare si antiinflamatoare folosite de organismul puiului de ren pentru a vindeca rapid rana produsa de strapungerea pielii capului de catre cornite.

Prezenta Proteinei de Legatura-3 ( growth factor binding protein-3 IGFBP-3) elimina posibilitatea stimularii cresterii in numar a celulelor maligne (canceroase) prin legarea factorului de crestere doar de celulele normale.

Cum actioneaza Nature’s Harmony HGH Activator:
Alpha-GPC (un ingredient proprietar al produsului Nature’s Harmony HGH Activator) incepe sa actioneze imediat dupa ingerare si absorbtie in tractul gastro-intestinal, de unde intra in sange si tesuturi actionand asupra sistemului nervos central prin stimularea glandei pituitare sa elibereze in mod natural o cantitate mai mare de HGH (Hormon Uman de Crestere). Eliberarea de HGH are un efect stimulativ asupra altor hormoni, oferind in felul acesta o gama larga de efecte benefice pentru sanatate.

Extractul din corn neosificat de ren (sau antilopa) a fost folosit de secole in medicina traditionala chineza pentru a promova activitatea hormonala, cresterea musculaturii si oxigenarea sangelui. Complexul proprietar peptidic contine, printre altele, si aminoacizi esentiali pentru stimularea glandei pituitare sa secrete si sa elibereze HGH.

Exista studii care sa confirme eficienta ingredientelor din HGH Activator:
Numeroase studii ale ingredientului Alpha-GPC au demonstrat ca acesta mareste eficienta hormonului de eliberare a hormonului de crestere (GHRH), care stimuleaza glanda pituitara sa secrete si sa elibereze hormon uman de crestere (HGH), reflectandu-se astfel in efecte pozitive asupra echilibrului, coordonarii, masei musculare, sistemului neuro–transmitator implicat in disfunctiile de memorie legate de imbatranire, diviziunii celulare cu efecte de rejuvenare a tesuturilor, organelor si pielii.

Studii efectuate in Japonia si Australia asupra extractului din corn neosificat de ren (sau antilopa) au demonstrat ca acesta este foarte bogat in factori de crestere si, in special, factorii de crestere de tip insulinic (IGF-1)

IGF-1 este o polipetida produsa din HGH (Hormonul Uman de Crestere). Majoritatea efectelor anti-imbatranire rezultate din eliberarea de HGH sunt atribuite direct conversiei acestuia de catre ficat si alte tesuturi in Factorul de Crestere de tip Insulinic-1 (IGF-1). Testele au demonstrat ca IGF-1 mareste rata de transport a aminoacizilor in celule, in felul acesta regenerand tesuturile.Conform studiilor efectuate in Europa, IGF-1 initiaza transportul acizilor nucleici in nucleul celular, acolo unde se afla AND-ul. In acest fel, se aduce materia prima necesara pentru repararea AND-ului si initierea diviziunii celulare necesare atat cresterii, cat si reimprospatarii (si deci intineririi) intregului organism. Datorita prezentei proteinei de legatura IGFBP-3 se pastreaza doar actiunea benefica a factroului IGF-1 fara posibilele efecte nedorite care pot sa apara la administrarea acestuia singur.

Deci IGF-1:
– Incetineste, stopeaza si in parte reverseaza procesele de imbatranire la nivel celular;
– Intareste sistemul imunitar in general;
– Imbunatateste performanta atletica si de forta;
– Ajuta la recuperarea musculaturii dupa efort sustinut;
– Contribuie la sanatatea generala a femeilor;
– Aduce vitalitate si are efecte anti-imbatranire;
– Reprezinta o alternativa mai eficienta pentru body-building;
– Intareste functia sexuala atat la barbati, cat si la femei;
– Actioneaza contra artritei;
– Alte numeroase beneficii pentru sistemul circulator si pentru organele vitale.

Compozitie HGH Activator 60 capsule:

HGH Activator contine Alpha-GPC (alpha glicerilfosforilcolina), un amino-acid ultra pur din sursa naturala, din lecitina de soia si corn de caprioara neosificat si proteina de soia pentru a furniza 20 de amino-acizi diferiti (incluzand pe cei 8 amino-acizi esentiali pe care corpul nu îi produce), vitamine si minerale, un produs formulat special care s-a aratat a fi de ajutor in dobandirea unei performante optime si a unei constitutii tineresti .

Fiecare capsula contine: Alpha-Size™ 50P (izolat din lecitina de soia care furnizeaza 125 mg de glicerilfosforilcolina) – 250 mg , corn de caprioara  (Cervus sp.) – 100 mg, izolat de proteina de soia – 20 mg.
Alti ingredienti:
 gelatina, silicat de calciu, maltodextrina ,silicat de magneziu, stearat de magneziu.
Nu contine:
 lactate, conservanti, sare, sucroza, grau, gluten, fermenti, coloranti artificiali sau arome artificiale.

Administrare HGH Activator 60 capsule:2 capsule pe zi administrate seara, inainte de culcare, pe stomacul gol (la cel putin o ora de la ultimul produs alimentar ingerat). Se recomanda administrea timp de 6 zile cu o zi pauza.

Pentru usurinta, incepeti administrarea intr-o zi de luni si faceti pauza duminca. Pentru persoanele cu un sistem imunitar mai slab, persoanele afectate mai pregnat de procesul de imbatranire, persoanele care vor rezultate mai rapide sau care vor sa obtina dezvoltarea musculaturii, se poate mari doza intre 2-6 capsule pe zi, timp de 5 zile, cu 2 zile pauza pe o perioada de de 2 luni, dupa care se reduce la 2 capsule pe zi pentru urmatoarele 2 luni, dupa care se repeta ciclul. In cazul in care se asociaza cu NGH-Release, se va adminsitra doza de 2 capsule pe zi, pe toata perioada tratamentului.

Durata recomandata pentru un Tratament complet: minimum 6 luni. Acest produs nu are contraindicatii si poate fi administrat fara intrerupere pe o perioada nedefinita de timp.

Pentru sportivi si pentru cei ce doresc un proces foarte accelerat de ardere a grasimilor, se poate asocia in ziua de pauza cu L-Arginina (500 mg) + L-Lizina (500 mg) cate 2 capsule din fiecare, administrate dimineata cu 30 minute inainte de masa si seara, pe stomacul gol, inainte de culcare.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Continuand vizitarea acestui site veti fi de acord cu politica cookie. ...mai multe informatii

Setarile cookie face ca experienta sa fie una placuta, cookieurile sunt pentru personalizarea publicitatii si a linkurilor afiliate. Nu stocam IP-uri de nici un fel. Dand Accept, sunteti de acord. Sanatate!

Close